Pastelligt

 

Om ni är flitiga på att läsa olika inredningsbloggar så har ni säkert redan sett dessa bilder från Boråstapeter. Men det skadar inte att se dem igen, så vackra är de. Speciellt den här första, den kan jag titta hur länge som helst på. Utan att känna till allt för mycket om feng shui så känns det här rummet väldigt “feng shui-igt”. Harmoniskt och välbalanserat.

 

 

Tapeterna är kanske inte det första man lägger märke till på bilderna, men det är alltså en hel kollektion av enfärgade tapeter vid namn “Mineral” som kommer att lanseras i maj. Om man vill ha en enfärgad vägg är det antagligen vanligast att man målar den, men med en tapet är det betydligt enklare att hitta rätt nyans redan på första försöket.

 

 

Vi skulle ha enfärgade gråa väggar i datarummet, men vi fick måla tre gånger innan vi hittade rätt nyans. När vi sedan skulle ha enfärgade väggar i tv-rummet valde vi en ljusgrå tapet istället för att krångla med olika färgnyanser en gång till. Så det är ingen dum idé alls med enfärgade tapeter, fast det kanske vi första anblicken kan verka lite fantasilöst.

 

 

Nude, aprikos, beige, vitt. Färgskalan i dessa bilder är verkligen en favorit för mig – kanske framförallt när det gäller kläder. Min garderob består säkert till 70% av kläder i dessa ljuvliga färger, men i inredningen har jag nog inget aprikosfärgat ännu. Men vackert är det, eller hur? Här har stylisten dessutom lyckats smyga in ännu en av säsongens stora trender – de geometriska trianglarna som syns både i mattan och korgen.

 

0 gillar
Tapeter Trender

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Nina
  16 april, 2013 at 21:22

  Verkligen harmoniskt. Man blir riktigt lugn inombords.

 • Reply
  Sara
  16 april, 2013 at 10:50

  Verkligen harmoniskt och välbalanserat, precis som du skriver! Jag är riktigt insnöad på trianglar nu dessutom, så jag gillade verkligen mattan 😉

 • Reply
  Nilla Tankebubblor
  16 april, 2013 at 14:15

  Ja, de bilderna är helt underbara! Ha en fin dag.

 • Reply
  Linnéas butik
  16 april, 2013 at 09:10

  Jag gillar väldigt mycket mattorna på bilderna. Ser nästan ut som filtar. Väldigt harmoniskt. Vill nästan börja yoga på de sköna mattorna.

  • Reply
   Anna-Lena
   16 april, 2013 at 09:14

   Jag gillar också mattorna, speciellt den ljusare av dem.

 • Reply
  Petra
  16 april, 2013 at 06:30

  Vi har Boråstapeter i hela huset, och jag gillar! I sonens rum tapetserade vi faktiskt tre enfärgade väggar, just för att få precis rätt nyans som fanns i fondväggen. Bra val kan jag tänka, även om det kändes lite löjligt just då.

  • Reply
   Anna-Lena
   16 april, 2013 at 08:03

   Absolut ett bra val! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.