Tävling – Österbottens häftigaste barnrum!

 

 

Vasabladet och Österbottens Tidning söker inspirerande och roliga barnrum till vår Bygg&Bo-bilaga som utkommer i maj. Vi söker ett skojigt rum som har det där lilla extra. Kanske något originellt hemmabygge eller någon annan detalj som drar blickarna till sig. Alla inkomna tävlingsbidrag kommer att visas på tidningarnas webbplatser och här på bloggen under maj månad. Vi kommer dessutom att välja ut ett rum som presenteras närmare i vårens Bygg&Bo-bilaga, så vinnaren bör vara beredd att låta en reporter och fotograf komma på besök i början av maj. Skicka in ditt bidrag (max 2 bilder) till upprop@hssmedia.fi. Senast söndagen 5.5 vill vi ha ditt bidrag. Vinnaren får ett valfritt mjukisdjur från Paapii-designs sortiment.


 

 

0 gillar
Barnrum Tävling

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.