Accentfärger

 

 

På tal om accentfärger i förra inlägget, så är det just precis det jag funderar på just nu. Nämligen accentfärger på terrassen. Bilderna här ovanför kommer från Ellos och är stylade av en av Sveriges mest kända inredningsbloggare Frida Ramstedt. Jag gillar enkelheten med accentfärger – genom att byta ut några få saker kan man helt ändra karaktär på ett rum. De senaste åren har jag haft rosa och lila som accentfärger ute på terrassen, men i år ska jag våga mig på att blanda in lite turkos också. Har ni förresten märkt vilket uppsving det blivit för turkos och mintgrönt nu i vår? I fjol var det korall som blev vårens hitfärg och den hänger fortfarande med i år, men mintgrön och turkos är på stark frammarsch.

 

 

 

 

Själv är jag helt såld på den turkosa och mintgröna färgskalan just nu. Nästan så att jag skulle kunna tänka mig att köpa turkosa överdrag till våra Ektorp-soffor i vardagsrummet, men jag har på känn att förälskelsen kommer att ebba ut ganska snabbt, så det är nog smartare att hålla sig till några få prylar i turkos istället för en två meter lång soffa. Men fin är den, eller hur?

 

Bilder: Ellos och Ikea.
0 gillar
Bloggar Detaljer Inspiration Kuddar & dynor Terrass Trendenser Utemöbler

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Susanna Tamminen
  26 maj, 2013 at 08:10

  Jätte fina! Vi borde också skaffa nya dynor till utemöblerna 🙂 Ha en bra söndag!

 • Reply
  Christina
  25 maj, 2013 at 11:14

  Ja visst är det roligt med accentfärger. 🙂

 • Reply
  Petra
  25 maj, 2013 at 08:36

  Åååååh – det turkosa överdraget! Nyheter för mig, men ATT jag gillar! Åh!

 • Reply
  Trendenser + Ellos | Anna-Lena bloggar om inredning
  20 maj, 2014 at 23:52

  […] Här kan du se några bilder från Fridas förra Ellos-styling som jag bloggade om för ett år sedan. […]

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.