Feng shui föreläsning i Vasa

 

I höstas lottade jag ut en feng shui-konsultation med Nina Lahti, som var i slutskedet av sina studier då. Nu är Nina färdigutbildad feng shui-konsult och tisdagen den 21.5 ordnar hon sin första föreläsning här i Vasa. Läs mera om föreläsningen och hur du kan anmäla dig på hennes blogg. Jag kommer definitivt att vara där, eftersom jag gillar hela tankesättet bakom feng shui och jag ser mycket fram emot att få ta del av Ninas inredningstips. Någon annan som kommer?

0 gillar
Bloggar Feng Shui Tips

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Christina
    14 maj, 2013 at 15:21

    Jag hade gärna velat delta, men har tyvärr annat för mig.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.