Midsommarhälsning

 

Jag hade tänkt göra ett likadant inlägg som förra midsommaren med massor av bilder från ett välstädat sommarhem, men i år blev det ändrade planer. Vardagsrummet är för tillfället ett enda kaos med madrasser på golvet och hinkar, trasor och kuddar liggande här och där. Magsjuka barn så här lagom till midsommar var väl inte det vi hade räknat med. Vi hade hoppats och trott att alla skulle vara på benen till midsommarfirandet, men det ser ganska dystert ut med det. Nåja, vi får göra det bästa av situationen och hoppas att inte hela helgen måste spenderas här hemma.

 

 

Tack till er alla som troget tittar in här – trots att inläggen inte kommer så ofta längre. Förhoppningsvis får jag lite mera tid med kameran när det blir semester om några veckor. Ha en skön midsommarhelg alla ni som kikar in här!

0 gillar
Blommor Hemma hos oss Midsommar

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.