Bloomingville

 

Danska Bloomingville är en av mina favoriter när det gäller inredning. Eller ja, egentligen gillar jag de flesta danska inredningsföretag, men Bloomingville har länge varit en favorit. De lyckas varje säsong lansera produkter som känns precis rätt i tiden. Så om du vill ha lite tips på vad som är trendigt just nu så berättar dessa bilder ganska mycket. Den här stilen syns också rätt ofta i inredningstidningar och bloggar just nu.

 

Höstens “must-haves” enligt Bloomingville är geometriska former, koppar, skinn och trä. Grått är den nya basfärgen som kombineras med vitt, svart och brunt. Ruffa träytor bredvid högblanka metallföremål är helt rätt – kontraster av alla slag är mycket viktiga, både när det gäller färg, form och material.

 

 

Det här var några av mina favoriter från höstkatalogen, men om du vill bläddra genom hela katalogen så hittar du den här. Full med inspiration och massor av snyggt stylade bilder. Nästan så man blir sugen på att slänga ut allt gammalt och inreda i en helt ny stil…men jag får nog nöja mig med att plocka ut några av de bästa russinen ur kakan.

0 gillar
Dansk design Inredningsstilar Inspiration Modern inredning Trender

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  Petra
  30 juli, 2013 at 21:11

  Aaah, så det är därifrån H&M hittat sin inspiration… 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   30 juli, 2013 at 21:12

   Mycket möjligt 🙂

 • Reply
  Susanna Tamminen
  7 augusti, 2013 at 08:27

  Så fint, gillar stilen jätte mycket 🙂

 • Reply
  Anu
  30 juli, 2013 at 20:06

  Oj, rakt igenom ljuvligt!

  • Reply
   Anna-Lena
   30 juli, 2013 at 20:10

   Ja, visst är det! Jag kunde flytta in direkt 🙂

 • Reply
  Johanna
  31 augusti, 2013 at 15:56

  Vet du var man kan köpa deras möbler i Sverige?

 • Reply
  Erika
  5 februari, 2014 at 11:11

  Hej,
  jag undrar om du vet nån butik i helsingfors-området som säljer Bloomingville? Eller var kan man få tag i deras produkter i Finland? Med vänlig hälsning Erika

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.