Borta bra…

 

Jag är så oerhört dålig på att visa upp mina nyinköp här på bloggen, så nu tänkte jag försöka bli lite bättre på det. Fast jag har egentligen inte köpt så mycket nytt i inredningsväg på hela sommaren, så det har inte funnits så mycket att visa. Varje gång jag besökt en inredningsbutik har jag tittat på allt det fina, men jag har känt mig så “mätt” på alla prylar och för det mesta har jag gått ut tomhänt.

 

 

För ett tag sedan åkte jag och min kompis på en roadtrip till Karleby. Ett av de självklara besöksmålen var den nyöppnade butiken Legera, ni vet butiken som man kunnat läsa en del om på Malenamis blogg den senaste tiden. Där kan man verkligen frossa i vackra ting från märken som Tine K Home, Day Home och Ylva Skarp. Jag skulle kunnat ta hem rubbet från butiken, men jag behöver ju egentligen inte fler skålar, fat och muggar så jag motstod frestelsen. Något litet ville jag ändå ha med mig hem – med betoning på litet –  så det fick bli en snygg miniprint från Ylva Skarp. Ylva med den vackra handstilen är en “long-time favourite” för mig och jag har tidigare bloggat om hennes prints här. Nu ångrar jag bara att jag inte köpte 2-3 prints till, för det blev aningen ensamt där på väggen. Jag hade glömt att väggstumpen var så där stor…och “tavlan” är bara lite större än ett vanligt vykort.

 

0 gillar
Betong Blommor Detaljer Hemma hos oss Inredningsbutiker Konst Kvisten Tavlor

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Petra
  12 augusti, 2013 at 20:43

  Jag gillar också Ylvas textning. Vet inte huuur många gånger jag har försökt mig på att få till de där rätta snirklarna på vår "svarta tavla" i hallen, men jag lyckas inte riktigt. Snyggt också att tejpa upp, lite nonchalant sådär.

  • Reply
   Anna-Lena
   12 augusti, 2013 at 21:10

   Jo, tejp är det enda alternativet på den här väggen eftersom det går en massa elkablar där bakom, så vi vågar inte börja borra. Men inte mig emot, washi tejp passar bra till Ylva Skarps motiv 🙂

 • Reply
  Bitta
  13 augusti, 2013 at 09:26

  Jag har nog missat nåt när jag var till Kokkola! Får göra om min roadtrip så småningom och hitta till Legera.

 • Reply
  “Borta bra men hemma bäst” « Legera - “Borta bra men hemma bäst”
  5 september, 2013 at 15:43

  […] bra men hemma bäst” tycker vi också som Anna-Lena! Här kan ni läsa hennes blogginlägg! Camilla målar med […]

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.