Höstfunderingar

 

5:e augusti och underbar sommarvärme, men ändå är jag i full färd med att plocka bort alla pasteller från vardagsrummet och funderar istället på hur höstens inredning ska se ut i år. Jag är såå trött på rosa, blommigt och gulligt just nu, så allt sådant åker in i säsongsskåpet. En hel del inredningsprylar åker faktiskt direkt till en av stans loppisar där jag just nu hyr ett bord. Vissa saker som hängt med i flera år har jag tröttnat på och lite nytt vill man alltid ha till hösten, så då passar jag på och säljer bort lite av det gamla för att finansiera nyinköp.

 

 

Jag tror inte att jag har visat några foton från vårt sommarvardagsrum i år och jag har faktiskt inte knäppt speciellt många inredningsbilder heller. Men några detaljbilder av allt somrigt rosa kan jag säkert gräva fram och visa i nästa inlägg om ni vill se. Just nu plockar jag fram mycket brunt och svart och kanske lite orangefärgade accenter. Fast jag är också sugen på mycket grått… Ja, vi får se vad slutresultatet blir när jag bestämt mig.

 

0 gillar
Betong Blommor Detaljer Hemma hos oss Prylar

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  Kamomilla
  7 augusti, 2013 at 22:33

  Förstår dig. Här har vi röjning och målning i köket på gång och går mot en enklare tillvaro. Är så pryl- och ryschpyschtrött just nu!

  • Reply
   Anna-Lena
   7 augusti, 2013 at 22:52

   Ja, det verkar vara många i bloggvärlden som känner likadant just nu. Ska bli spännande att se hur alla förvandlar sina hem nu i höst 🙂

 • Reply
  alegni
  5 augusti, 2013 at 20:30

  Jag har också just sålt bort en hel del prylar på loppis, bl.a. nästan allt fattigmanssilver och zink jag haft. Jag är så trött på den stilen nu. Sen om några år harmas jag säkert…

  • Reply
   Anna-Lena
   5 augusti, 2013 at 20:34

   Ja, så är det ju – man byter stil och sen kanske man ångrar sig efter några år 🙂 Men man kan ju inte spara allt heller, finns ingen plats i skåpen.

 • Reply
  Daniela
  6 augusti, 2013 at 13:13

  Jag vill också veta vilket loppis 😉

 • Reply
  Seralias Stuga
  5 augusti, 2013 at 23:28

  Väntar med stor nyfikenhet! Ut med bilderna bara! Både för och efter 🙂 Jag har inte ens en tanke på inredning. Här inne är det ett smärre kaos. Jag kunde sälja dammråttor, när andra säljer prylar 🙂 Tillbringar just nu all tid i trädgården. Fint och soligt…och en del att stå i efter att man varit på semestervift i några veckor 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   5 augusti, 2013 at 23:34

   Jo, insidan av huset har nog stått helt orörd hela sommaren här också, men nu börjar inredningsintresset vakna till liv igen. Efterbilderna lär dröja – jag har många idéer men de behöver testas först 🙂

 • Reply
  Erika Seikkula
  6 augusti, 2013 at 09:03

  Vore intressant å veta på vilket loppis du säljer och vilket bord… du vill inte avslöja? 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   6 augusti, 2013 at 09:44

   Nej, inte så här öppet, men jag kan maila dig 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.