House Doctor

 

Den här bilden sammanfattar inredningshösten 2013 på ett ganska bra sätt tycker jag. Enkelt och sparsmakat utan krusiduller. Grått och industriellt, men med lite värme i form av koppar. House Doctor vet vad de gör – som vanligt. Det är fascinerande hur de där danskarna gång på gång lyckas sätta fingret på “det” och ta fram precis vad marknaden vill ha.

 

 

Den här stilen är egentligen ganska långt från min personliga stil, men man kan inte annat än gilla det man ser. Snyggt stylade bilder får mig alltid på fall och helt plötsligt gillar jag något som jag aldrig ens skulle ha tittat på för ett halvår sedan.

 

Som det här med koppar till exempel. Vem hade trott att alla inredningsnördar, inklusive jag själv, helt plötsligt skulle älska kopparfärgade prylar hösten 2013? Inte jag i alla fall. Men nu finns det helt plötsligt flera koppardetaljer hemma hos oss också…

0 gillar
Dansk design Inredningsbutiker Inspiration Modern inredning Trender

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Susanne
  2 september, 2013 at 20:33

  Det är verkligen jättefint och man blir lite småkär, Men tror du att dom tar fram det marknaden vill ha 🙂 Det tror inte jag. Tror det är precis tvärtom, fats jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Dom får nog oss mer att vilja ha det, då vi ser det. Köplusten väcks av deras sätt att marknadsföra sina saker. Tro inte man skulle börja fråga efter ex. kopparsaker, om man inte skulle ha sett det nånstans först. Fast jag tror nog att du och jag menar samma sak, jag bara fastnade för meningen; tar fram vad marknaden vill ha. Det är nog tyvärr dom som styr vad vi vill ha…
  Ha en fin höst!

  • Reply
   Anna-Lena
   2 september, 2013 at 20:36

   Ja, du har nog en poäng där helt klart 🙂 Lättpåverkad av snygga reklambilder är nog många av oss…inkl. jag 🙂

   • Reply
    Susanne
    3 september, 2013 at 13:00

    Och jag…

    • Reply
     Anna-Lena
     3 september, 2013 at 17:46

     Skönt att höra att jag inte är den enda 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.