Klassiskt vs. trendigt

 

Pastellerna och det vita sofföverdraget är utbytta och vardagsrummet har antagit en mera höstlik färgskala. För ett tag sen blev det impulsshopping på Ikeas websidor när min kompis tipsade om att det kommit in en ny beige färg på Ektorp-överdragen. Tyglesjö beige heter överdragen som ligger i samma prisklass som det standardvita, d.v.s. betydligt billigare än alla andra färger. Jag beställde snabbt hem nya överdrag åt våra två soffor och fåtöljen och även om nyansen är väldigt ljusbeige så blev det en ganska stor förändring från det kritvita vi hade innan.

 

 

Soffkuddarna är något jag byter ut nästan varje säsong. Det finns inget enklare eller billigare sätt att förnya ett rum tycker jag. Just nu finns det ett överflöd av snygga kuddar i butikerna och jag har lite problem att välja vilken stil jag vill ha i vårt vardagsrum i höst. Klassiska ränder och karta i gammaldags stil…

 

 

…eller ska jag kanske köra fullt ut på den rådande djurtrenden med zebramönstrade kuddar? Tror jag får fundera på det ett tag….vilket gillar ni bäst?

 

 

Höstens accentfärg har jag åtminstone bestämt mig för – det blir koppar och orange som ni säkert skymtade på några av bilderna. Mera bilder kommer senare på det temat.

 

0 gillar
Hemma hos oss Inredningsstilar Kuddar & dynor Möbler Nätbutiker Trender Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Petra
  27 augusti, 2013 at 18:28

  Åh, så jag inte behövde känna till detta överdrag. Klick-fingret kliar direkt.

  😉

  • Reply
   Anna-Lena
   27 augusti, 2013 at 18:36

   Jo, det hade ju blivit billigast om man inte hade vetat om det alls 🙂

 • Reply
  Paula
  25 augusti, 2013 at 10:42

  ha alla kuddar vettja! =)

  • Reply
   Anna-Lena
   25 augusti, 2013 at 10:56

   Skulle gärna ha det, men man ska ju rymmas att sitta i soffan också! 🙂 Max två kuddar i varje soffhörn vill jag ha.

 • Reply
  Johanna
  25 augusti, 2013 at 20:49

  Tycker alla kuddarna är fina 🙂 Kanske du får köra vecka vecka 😉 Tack för tipset om Ikea överdragen, ska hoppa in där imorgon, kanske fastnar det ett åt mig också? 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   25 augusti, 2013 at 21:01

   Jo, det lutar faktiskt åt att jag behåller alla kuddar, kan verkligen inte bestämma mig! 🙂

 • Reply
  Johanna
  25 augusti, 2013 at 22:39

  Äntligen har dom fattat att det behövs en ljusbeige färg! 🙂 Nu har vi inte nån Ektorp soffa längre, men vi hade också vitt även om jag egentligen inte ville. Den beiga som fanns då var ju ganska mörk, mot brunt. Angående kuddarna så gillar jag kartan mer än zebran.

 • Reply
  Susanna Tamminen
  26 augusti, 2013 at 07:38

  Ser jätte fint ut Anna-Lena, gillar den randiga kudden mycket 🙂 Koppar skulle säkert passa fint också, tror att jag vill ha något i koppar hos oss också! Ha en bra vecka 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.