Sommarterrass

 

Vilken härlig och varm sommarhelg vi har fått njuta av! Vi har varit utomhus nästan hela tiden – gått på loppisrunda, haft vänner på besök, klippt gräs, målat förråd och piffat upp lite gamla möbler och andra prylar med ny färg. Här kommer några bilder från vår sommarterrass. Från terrassen kommer man rakt in i matsalen och till höger ligger köket.

 

 

Terrassmöblerna består av en salig blandning gamla och nya möbler. Den gemensamma nämnaren är rotting, men där finns både äkta rottingmöbler från mitt flickrum och modernare möbler i polyrotting. Symaskinen köpte jag av Ingela för ett tag sedan…inte för att jag behövde den, men jag kunde inte motstå den när hon ville bli av med den för en liten slant. Vi har redan ett symaskinsbord inomhus, så den här fick stanna ute på terrassen och fungera som blombord.

 

 

Värmen ser ut att fortsätta även imorgon så det bli säkert att tillbringa ännu en dag utomhus då. Min semester fortsätter ännu i två veckor så jag hoppas det fina vädret håller i sig ett tag till. Ha det skönt!

 

0 gillar
Hemma hos oss Semester Terrass Utemöbler

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  alegni
  5 augusti, 2013 at 08:41

  Åh, vad glad jag blir när jag ser att symaskinsbordet kommit i användning! Och till ett gott hem dessutom!
  Den passar ju perfekt där med de vita rottingmöblerna. Värmer mitt hjärta, verkligen.

  • Reply
   Anna-Lena
   5 augusti, 2013 at 09:02

   Vad roligt! Vi gillar det verkligen och det passar riktigt bra in i stilen.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.