Höstinspiration

 

Nätet är fullt med vackra höstnyheter just nu och man blir verkligen inspirerad efter en runda i webbshopparna. Idag har jag roat mig med att samla mina Ellos-favoriter i ett collage som ganska långt beskriver vad jag gillar hösten 2013.

 

 

 

Brunt, beige, vitt och en liten dos svart. Det är precis det som mitt hjärta klappar lite extra för just nu. Vi har en väldigt vit bas hemma hos oss – med vitt golv och tak och ljusa väggar – så det får gärna vara lite mera färg på möbler, textilier och prylar nu till hösten. Höstens metallfärg med stort M är förstås koppar, brons och mässing. Hade jag inte just köpt en ny taklampa till köket så hade den bruna plåtlampan högst uppe i collaget varit en given kandidat. Hamrad plåt är förresten en annan stor trend i höst, precis som svartvita mattor i geometriskt mönster. Vad säger ni om hösttrenderna år 2013?

 

0 gillar
Industriellt Inredningsbutiker Inspiration Kuddar & dynor Lampor & ljus Mattor Möbler Nätbutiker Trender

Du Kanske Också Gillar

11 Kommentarer

 • Reply
  Linda
  20 september, 2013 at 17:40

  Jag gillar ju allt, allt, ALLT! Tror inte att jag någonsin tidigare gillat så mycket av allt som finns på marknaden. Alla stilar, alla trender, ALLT! Vilket ju gör det hela en aning SVÅRT! 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   20 september, 2013 at 17:53

   Vet du, jag har lite samma problem just i höst. Gillar så många olika stilar så jag blir helt konfys! 🙂

 • Reply
  Sabina Sarin
  20 september, 2013 at 20:33

  Helt fantastiska alla! Man borde bara ha lite utrymme för mera saker för när man ser så mycket fint så vill man bara ha…!

  Skön helg till dig!
  kram Sabina

 • Reply
  Johanna
  20 september, 2013 at 23:29

  I höst har det verkligen poppat upp massor, MASSOR, med inrednings ideer som jag gillar. Tycker att det stått still en bra tid, men nu känner jag hur inspirationen rinner till! Verkligen mycket fint, men jag tror att det är själva känslan av höstens inredning som är det bästa. Fint kollage du plockat ihop!

 • Reply
  Linnéa
  19 september, 2013 at 21:55

  Oh my, oh my. Hur har jag kunnat missa Ellos produkter. Har gång på gång läst om Ellos på olika bloggar men har inte ännu checkat.
  Den där karmstolen är ljuuvlig, mattan, fällen. Bäst att checka Ellos nu.
  Ha det bra.

 • Reply
  alegni
  14 september, 2013 at 18:26

  Geometriska mönster gillar jag. De trendiga metallfärgerna not so much, men känner jag mig själv, återfinns de nog här hemma inom en snar framtid. Allt annat vore k-o-n-s-t-i-g-t. 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   14 september, 2013 at 21:22

   He, he, jag gillade dem inte för ett halvår sen heller, men nu finns de redan på flera ställen här hemma 🙂

 • Reply
  Susanne
  14 september, 2013 at 21:08

  Det ÄR vackert! Du har lyckats hitta ljuvliga saker…
  Själv märker jag att svart smyger sig in i min inredning. Jag som
  egentligen inte alls gillar svartvita hem (men vårt hem är långt ifrån svart vitt).
  Och så har jag fyndat ett gäng med mässing ljusstakar på loppis, för inga pengar alls…
  Nu ska jag bara klicka hem lite bilder på eskimåer/inuiter, så blir det bra!
  Trevlig lördag till dig!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.