Söta renen

 

Det här börjar mer och mer bli en veckoslutsblogg. Jag hoppas ni har överseende med att inläggen inte kommer i samma takt som tidigare när jag var hemma med barnen. Att jobba heltid och ha två små barn betyder att min egen fritid är minimal. Och ofta är jag så trött på kvällarna så det är inte riktigt läge att sätta sig och redigera bilder eller skriva blogginlägg då. Men här kommer äntligen bilderna jag fotade i Agnes rum förra helgen när vi hängde upp väggdekorationerna.

 

 

När jag först tittade på bilderna tyckte jag att renen hängde alldeles för högt upp, så vi testade att sänka den men det blev inte alls bra. Konstigt hur saker kan se så olika ut i verkligheten och på bild.

 

 

Det är fortfarande rosa och vitt som dominerar i Agnes rum. Hon är 6 år nu och har så smått börjat prata om hur rummet ska se ut sen när hon blir stor skolflicka. Lila och svart har hon pratat om….jag vet inte riktigt om jag är med på noterna där, men visst skulle det vara kul med en liten förnyelse här så småningom. Men än så länge fungerar det bra med rosa och gulligt.

 

0 gillar
Barnrum Vardag

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Miisu
  29 september, 2013 at 18:51

  Har du testat att höja på fotografierna istället?

  • Reply
   Anna-Lena
   29 september, 2013 at 18:58

   Det kunde vara en riktigt bra idé! Fotona blev bara ditställda en gång för länge sen och sedan lämnade de där 🙂

 • Reply
  Nina
  30 september, 2013 at 17:55

  De är så söta de där trofeerna 🙂

 • Reply
  ln
  30 september, 2013 at 11:43

  Varifrån är innerdörrarna? Söker exakt sådana, men inte hittat… Helst skulle jag vilja ha i svart, men har inte sett någon svart innerdörr överhuvudtaget i Finland så det är väl hopplöst…

 • Reply
  Josefine
  1 oktober, 2013 at 23:05

  Lillfröken har underbara färger i sitt rum! Kombinationen rosa och vitt är aldrig fel 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.