Zoco Home

 

Jag skrev om marockanska kakel i några inlägg här nyligen och de marockanska influenserna är verkligen starka just nu. I svenska tidningar och bloggar har man under det senaste året sett en hel del silverfärgade brickbord och läderpuffar i vitt, brunt och svart och nu har Marocko-trenden även nått oss i Finland. För några dagar sedan öppnade en ny finsk webbutik som heter Zoco Home.

 

 

Jag förknippar marockansk inredning med mörka och mastiga färger som vinrött, lila och orange, men här finns mycket som passar in i den nordiska, ljusa stilen. Det traditionella marockanska syns tydligt i designen, men färgskalan är ganska jordnära och dämpad, vilket jag gillar. Enkelt att plocka in i vilket hem som helst oavsett vilken stil man har.

 

 

Utbudet består av brickor, lyktor, speglar och såklart “pouffar”. Jag skulle definitivt kunna tänka mig både en snygg sittpuff och en silverfärgad skål eller bricka.

 

 

0 gillar
Inredningsbutiker Inredningsstilar

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Reply
  Linnéa
  5 september, 2013 at 20:17

  och en Aladdin-lampa sku ju vara en fin snackis, fin är den dessutom. 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   5 september, 2013 at 20:19

   Ja, visst är den! 🙂

 • Reply
  alegni
  10 september, 2013 at 10:12

  Roligt att du tipsar om nya affärer!

 • Reply
  Ann-Christine
  10 september, 2013 at 13:49

  Ajajaj… precis sånt jag gillar… 😉

 • Reply
  Malin
  9 september, 2013 at 13:48

  Jag är så sugen på aveos orientaliska kakel till köket!

 • Reply
  Johanna
  6 september, 2013 at 10:43

  Visst finns det en som annan sak som gärna hade fått flytta hem till oss 🙂 Den bruna sittpuffen hade jag gillat i mitt vardagsrum 🙂 Även om jag hatade den vi hade då jag var liten…

 • Reply
  Tidig julklapp | Anna-Lena bloggar om inredning
  4 november, 2013 at 17:55

  […] minns kanske att jag skrev om den nyöppnade webshopen Zoco Home för ett tag sedan? Där hittar man massor av snygga marockanska prylar och jag har länge haft […]

 • Reply
  Josefine
  8 september, 2013 at 22:33

  Så fort jag hör marockanskt i inredningssammanhang tänker jag bara nej nej nej.. Men med närmare eftertanke har flera silverbrickor och annat smått och gott flyttat hem till oss på sista tiden 😉 hehe!
  Och vilken superfin LO din dotter har scrappat, hon har tydligt ärvt sin talang av sin mor 😉

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.