Ylva Skarp på väggen

 

Att jag är svag för allt som Ylva Skarp producerar är säkert ingen nyhet för er som följt med bloggen ett tag. Nu har hon gett sig in i tapetvärlden tillsammans med Borås tapeter och det kan ju inte bli annat än lyckat. Kollektionen Poetry är resultatet av ett samarbete mellan Boråstapeters designteam och formgivarna Ylva Skarp och Malin Björklund.

 

Tapeterna i kollektionen är väldigt olika och innehåller allt från blommiga akvareller och marockanska mönster till tapeter med Ylvas vackra handstil. Här har jag samlat mina favoriter i ett collage.

 

 

I dagarna har Ylva Skarp också släppt en ny kollektion av prints, julpapper och julkort. Alltid lika vackert och stilrent.

 

Jaha hörni, det här var väl det första julinlägget för i år – exakt på dagen 2 månader före julafton! För nån vecka sedan hade jag nästan lovat mig själv att inte köpa en enda ny julprydnad i år, men efter att mailkorgen har invaderats av nyhetsbrev med jultema den senaste veckan så har jag insett att jag aldrig kommer att kunna hålla det löftet…

0 gillar
Designers Tapeter Tavlor

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Fredrika
  25 oktober, 2013 at 22:07

  Hej!
  Jag hittade precis hit och vilka inspirerande bilder du bjuder på:) Ylva Skarp har ju flera fina tavlor, inte svåra att tycka om!

  Trevlig kväll, kram fredrika

  • Reply
   Anna-Lena
   25 oktober, 2013 at 22:12

   Roligt att du hittade hit och lämnade en kommentar! Trevlig helg!

 • Reply
  Petra
  25 oktober, 2013 at 07:17

  Jag ÄLSKAR Ylva Skarp och har försökt kopiera hennes vackra textning hur ofta som helst – men jag kan ju inte. Därför är jag förstås extra-extra glad över det här: http://fannyadelinas.com/2013/10/24/fanny-i-syd-osterbotten/#comments. Nya House by F ska alltså blir återförsäljare av Ylva Skarp! Jee!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.