Instagram

Det är aldrig för sent att ändra sig eller hur? Jag som aaaldrig skulle gå med i Instagram….

 

…ja, som sagt – nu är jag med där sen ett par veckor tillbaka. Det började med att jag köpte en ny kompaktkamera för ett tag sen, en Samsung EX2F. En liten och nätt kamera som uppfyller mitt viktigast krav – bra ljusstyrka. Den har en bländare 1,4-2,7 vilket gör det möjligt att fota inomhusbilder utan blixt även under mörka höstkvällar.

 

Jag använder fortsättningsvis mest min fina systemkamera när jag fotar, men den här är ett bra komplement som är enkel att bära med sig i väskan varje dag. Och det var den där inbyggda wifin som fick mig att skapa ett Instagram-konto. Bilderna från min mobiltelefon blir ganska dåliga, men med kompaktkameran är det roligt och enkelt att fota och skicka direkt till webben.

 

Och nu har jag också upptäckt det som mina bloggande vänner försökt påpeka under det senaste året – Instagram ersätter inte bloggen, utan det är ett komplement till den. På Instagram lägger man ut snabba och spontana bilder som inte kanske passar att skriva ett helt blogginlägg kring. Och även en del lite personligare bilder och “bakom kulisserna”-foton. Så just nu tycker jag det är nytt och kul, men vi får väl se om intresset håller i sig. Här hittar ni mig ifall ni vill följa mig även på Instagram (kräver att man har ett eget Instagram-konto). 

0 gillar
Instagram Kamera & foto

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Sara
  29 november, 2013 at 12:17

  Hehe, jo men alltså instagram är såå bra 😀 Och nej, jag tycker inte alls att det ersätter bloggen 🙂

 • Reply
  Nea
  11 juli, 2014 at 00:25

  Hej!
  Jag vet att det här är ett jättegammalt inlägg, men jag hittade in på det när jag sökte på info om Samsung EX2F. Tänkte bara höra vad du tycker/tyckte om din Samsung EX2F? Och vad du har/hade för väska/fodral till den?

  Vore jättetacksam för svar! Kram!

  • Reply
   Anna-Lena
   13 juli, 2014 at 12:33

   Hej!
   Kameran är jättebra som andra kamera, men vill jag ha riktigt bra bilder så släpar jag nog hellre med min systemkamera.
   Om det är ett tillfälle när systemkameran känns för otymplig så är EX2F ett riktigt bra alternativ tycker jag.
   Tror dock att det finns nyare kameror på marknaden nu som säkert är ännu bättre, så jag skulle nog läsa på lite innan
   jag köpte kamera nu igen och kanske skulle valet falla på en annan då. Jag har köpt ett billigt svartvitt zebrafodral från ebay (om jag inte minns fel.)
   Lycka till med kamerainköpet!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.