Odd Molly Couch Lovers Unite

 

Odd Molly är ett av de senaste årens mest omtalade och framförallt ombloggade klädmärken. Det finns bloggare som riktat in sig enbart på att visa upp olika kombinationer av Odd Molly-kläder. Kännetecknande för deras kläder är starka färger och mycket mönster. Deras storsäljare – koftan “Lovely Knit” – har hängt med i många kollektioner och återkommer ständigt i nya mönster och färger.

 

 

Nytt för denna höst är att Odd Molly även slagit sig in i inredningsbranschen genom en kollektion kuddar och filtar baserade på mönstret från de populära koftorna. Odd Molly är proffs på att hitta på skojiga och finurliga namn och deras inredningskollektion går under namnet Couch Lovers Unite. Lägg märke till den obligatoriska rosetten som även återfinns i inredningskollektionen.

 

 

Kuddarna och filtarna är tillverkade i 80% ull och 20% nylon, vilket förstås också syns på prislappen. För som vanligt när det gäller Odd Molly är det inte direkt några budgetpriser vi talar om. En filt kostar 229 euro och en stickad kudde går loss på 119 euro. Inget för oss som gillar budgetshopping alltså…

 

 

Något säger mig att vi antagligen snart kommer att se liknande filtar och kuddar i de stora kedjornas utbud. Precis som det brukar vara – på gott och ont. Odd Molly är ett klädmärke som kopieras väldigt flitigt så om man köper kläder av privatpersoner via nätet ska man alltid ha detta i åtanke.

 

 

Vad tycker ni om dessa färgsprakande karameller?

0 gillar
Kuddar & dynor Nätbutiker

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Reply
  Susanna Tamminen
  21 november, 2013 at 20:33

  Jätte fina, jag bara älskar Odd Molly! Men varför måste de vara så dyra 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   21 november, 2013 at 21:01

   Ja du, det undrar jag med! 🙂

 • Reply
  Tina
  21 november, 2013 at 21:34

  Tack för titten hos mig. Otroligt fin kollektion från OM men prislappen är på tok för hög tycker jag. Kramisar Tina

 • Reply
  Petra
  20 november, 2013 at 20:41

  Älskar ju Odd Molly så jag skulle gärna ha något av dessa här hemma men priset gör nog att jag inte kommer att köpa något. Filtarna är underbara men 229€… :/

  • Reply
   Anna-Lena
   20 november, 2013 at 21:24

   Jo, det är synd att prislappen är så pass saftig som den är. Jag tycker också de är fina, men kommer inte att köpa dem p.g.a. priset.

 • Reply
  MALIN
  20 november, 2013 at 19:28

  Kuddarna är ju underbart härliga! Skulle gärna ha en eller två gråa hemma hos mig!
  En fin dag till dig, MALIN

 • Reply
  Mona
  22 november, 2013 at 18:45

  Priset klart för saftigt även om de är fina. Mönstret får mig att tänka på mormors vävarbeten. Så många fina tyger som man satt och vävde. Idag kan de hittas billigt på loppisar, trots att det krävdes 10-15 slag/cm.
  På loppis nu alltså! En rosett fixas nog sen!

 • Reply
  Birger1962 | Anna-Lena bloggar om inredning
  17 februari, 2014 at 14:17

  […] mode och det är inte ovanligt att modeföretag ger sig in i inredningsbranschen. I höstas var det Odd Molly som lanserade filtar och kuddar med sitt populära Lovely Knit-mönster och nu är det dags igen. […]

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.