Poufen är här

 

Sittpuffen i flera olika bruna nyanser från Zoco Home har anlänt nu och den passar perfekt i vårt vardagsrum. Den är precis så snygg som jag hade hoppats och matchar de varma koppardetaljerna som finns här och där i rummet.

 

Puffarna levereras utan stoppning så man får själv fylla den. Jag gjorde en storrensning i handduks- och lakanförrådet och fyllde min puff med en massa udda och urtvättade textilier som ändå aldrig blir använda. Puffen rymmer mycket mer än man tror, men det var jag bara glad över eftersom det frigjorde massor av hyllutrymme i mina annars så fullproppade skåp.

 

 

Vackert mönster och jättemjuk och skön att sitta på. Jag tycker den passar bra i hörnet med den orientaliskt mönstrade träskärmen i bakgrunden.

 

 

Vi kör fortfarande på höstfärger med brunt och orange här hemma, men jag har sett att många redan börjat vinterpynta lite. Inte kanske med röda tomtar, utan mera vintervitt, grått och naturmaterial. Hos oss brukar inte jul- eller vinterpyntet komma fram före lite närmare lilla jul och jag tror vi håller på den traditionen även i år, så jag får njuta av de fina höstfärgerna ett tag ännu.

 

 

0 gillar
Hemma hos oss Inredningsbutiker Möbler Nätbutiker Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Eva Domis
  14 november, 2013 at 10:02

  Snyggt! Skänken är även den fin med sina mörka beslag <3 Har på g nu vitrinen och den med ska få fina beslag i varm brun ton, de gamla sparar jag för framtida behov, shabby chic vita pga att de blivit påmålade, för man vet ju aldrig tick tack hittas en liten möbel med behov av lite tlc någonstans;)

  tlc= tender, love and care

 • Reply
  Yvonne
  13 november, 2013 at 20:19

  Snyggt, stilrent & ser helt enkelt väldigt mysigt ut!

  • Reply
   Anna-Lena
   13 november, 2013 at 20:19

   Tack! Mysigt är precis den känsla vi eftersträvar i vårt hem 🙂

 • Reply
  Christina
  13 november, 2013 at 20:28

  Vad smart att man får fylla den med valfritt material. 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   13 november, 2013 at 20:30

   Ja visst, då fungerar den som lite extra förvaringsutrymme också.

 • Reply
  Ann-Lis
  16 november, 2013 at 15:00

  En sådan kunde jag tänka mig och kanske då i svart-vitt. Så praktiskt att få nytta/bli av med oanvända textilier! 🙂

 • Reply
  CAISA K.
  14 november, 2013 at 20:59

  Den va riktigt snygg!
  Aj lajk.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.