Slö söndag

 

Nattens storm höll mig vaken i flera timmar, så jag var väldigt glad över att jag fick en välbehövlig sovmorgon när de andra steg upp i morse. Minns inte när jag senast har sovit till närmare kl 12!

 

 

Vi har verkligen inte uträttat några stordåd idag – mest bara slöat och slappat. Jag hade tänkt glänta på dörren till mitt säsongsskåp och eventuellt plocka fram lite vinterpynt (absolut inte julpynt ännu), men det får bli en annan dag. De varma kopparfärgerna får alltså stanna kvar ännu ett tag.

 

 

Den torkade hortensiakvisten kommer från blomman jag fick på min födelsedag i maj. Den blommade fint hela sommaren och långt inpå hösten. Jag tog in flera kvistar på tork som nu finns utplacerade i olika vaser runt om i huset.

 

0 gillar
Blommor Detaljer Hemma hos oss Lampor & ljus

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Reply
    Johanna Koo
    18 november, 2013 at 16:42

    Jättefina färger <3 Gillar bruna glasflaskor <3

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.