Boken “Welcome Home” + jultävling

 

 

Leila Lindholm är en stor inspirationskälla för många, så även för mig. Om jag söker något gott att baka så är Leilas recept de första jag kollar igenom. Leilas devis i köket verkar vara ”more is more” och jag är precis likadan. De gånger jag bakar får det gärna vara sött och gott i överflöd.

 

 

“More is more” kan faktiskt också beskriva inredningsboken som Leila skrivit tillsammans med Ulrika Magnusson. Jag har sett några inredningsreportage från Leilas vackra hem tidigare, men jag visste inte att hon var lika duktig på inredning som att trolla fram läckra recept. Boken Welcome home är en riktig ”soffbordsbok” –  den är 223 sidor tjock med en lyxigt vadderad pärm och massor av fina bilder.

 

 

Bilderna är tagna både från Leilas och Ulrikas egna hem, men även från en del inspelningsplatser. Boken innehåller väldigt mycket av allt. Och allt samsas i en salig blandning, så man hittar något nytt även den tionde gången man studerar en bild.

 

 

Inredningen har en hel del klassiska inslag och benämns i boken som en stil som sträcker sig ”från klassisk kolonialstil till fransk romantik”. Men Leila och Ulrika gör det på ett nytt sätt, genom att addera personliga detaljer och oväntade prylar så känns stilen väldigt mysig och ombonad. Det är inte det där moderna, avskalade eller lantligt vita som man ser i varje inredningstidning eller -blogg. Färgskalan är ganska bred – bl.a. blått, brunt, svart, beige och rött och det finns många bilder på rum som är inredda i en mörk och ganska murrig färgskala utan att för den skull kännas dystra.

 

 

Förutom de inspirerande bilderna så bjuder även boken på en del handfasta tips, t.ex. får man lära sig hur man tapetserar, tillverkar en sänghimmel, planerar belysningen i hemmet eller inreder ett praktiskt kök. Boken innehåller även handritade skisser som förklarar steg-för-steg hur man gör.

 

 

Boken är uppdelad i olika kategorier såsom kök, sovrum, bad osv. Kökskapitlet är nog det jag gillar allra mest i boken och det är kanske inte så konstigt att det är intressant eftersom Leila är en “köksmänniska”. Där finns massor av praktiska och konkreta tips som är väldigt utförligt beskrivna.

 

 

Det här är en bok som jag säkerligen kommer öppna många gånger och jag gissar att blicken varje gång kommer att fastna på någon ny detalj. Det är nämligen helt omöjligt att ”ta in” allt på första bläddringen. Boken är kanske inget som tilltalar minimalisten som vill ha ett rent och avskalat hem, men jag som älskar vackra prylar tycker den bjuder på massor av inspiration och man vill genast starta något nytt inredningsprojekt efter att ha bläddrat i den. Boken kan köpas t.ex. på AdLibris eller på Leilas Generalstore.

 

 

Sammanfattningsvis – Welcome Home är en inspirerande blädderbok, som även innehåller väldigt bra texter och beskrivningar. Här finns fina tips på hur du hittar din egen inredningsstil – hur du “hittar hem” som Leila skriver på första uppslaget.

 

 

Låter det som en bok du gärna skulle ha i julklappssäcken? Då har du faktiskt chansen att vinna ett exemplar av boken! Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar till det här inlägget där du skriver vad du önskar dig i julklapp i år. Vinnaren dras den 16.12 kl 9.00. Alla kommentarer publiceras först efter att tävlingen är avslutad, så bli inte orolig över att din kommentar inte syns, jag ser den ändå. Lycka till!

 

0 gillar
Böcker & tidningar Tävling

Du Kanske Också Gillar

99 Kommentarer

 • Reply
  Alicia
  9 december, 2013 at 16:04

  I sann julanda önskar jag förstås att familj, släkt och vänner får vara friska och glada. Rent materiellt är det bidrag till en ny telefon som står högst upp på önskelistan. Om jag inte har turen på min sida och vinner Leilas inredningsbok får tomten gärna lägga ner den i säcken också. 😉

 • Reply
  Mikaela
  10 december, 2013 at 13:30

  Har egentligen slutat med julklappar åt mig själv…ser mest fram emot att se min dotter få sina önskade julklappar 🙂 men om jag skulle önska mig något så skulle det nog vara lite planeringshjälp då jag ska planera vårt nya kök…och kanske lite extra renoveringshjälp, så köket skulle bli snabbt klart! Det skulle vara underbart!!

 • Reply
  Malin
  9 december, 2013 at 08:41

  Vilken trevlig utlottning och klart man vill vara med.
  Det jag önskar mig i julklapp är att få hela familjen samlad och att vi kan
  avnjuta en fin middag tillsammans. Familjen är ju ändå det viktigaste!
  Sambon och jag köpte redan vår julklapp till varandra tidigare i höst,
  hunden Flingan. Hon förgyller vardagen varje dag 🙂
  En fin dag till dig, MALIN

 • Reply
  Margita
  10 december, 2013 at 13:58

  Jag önskar mig böcker! Och denhär skulle sitta perfekt 🙂

 • Reply
  Anette Gulin-Bäcklund
  6 december, 2013 at 23:24

  Självklart önskar jag mig denna bok 🙂

 • Reply
  Magdalena
  7 december, 2013 at 00:04

  Jag önskar mig en pulsklocka!

 • Reply
  Malin
  9 december, 2013 at 10:05

  Min önskelista varierar från dag till dag lite beroende på humör eller var jag är "i tankarna". Ibland står en kaffebryggare till villan högst på listan, en annan gång ett fluffigt värmande täcke. Just i denna stund skulle jag säga en familjebiljett till varmare trakter 🙂

 • Reply
  Sofia
  9 december, 2013 at 11:39

  Åh vilken trevlig tävling! I år önskar jag mig mest av allt en ny kamera eftersom jag vill avancera från min lilla Nikon. 🙂 Jag önskar dig en god jul!

 • Reply
  a-k
  9 december, 2013 at 15:01

  Av sånt som någon annan kan köpa åt mig så önskar jag en kantbandspressarfot till min täcksömsmaskin! Jag syr massor och tror att det skulle vara ett fint tillskott. Får jag välja något man inte kan köpa så skulle det vara en lugn och fridfull jul, och löfte om ett friskt och glatt år.

 • Reply
  Diana Nygård
  12 december, 2013 at 13:26

  Den här boken av Leila Lindholm är vad jag vill ha i julklapp i år därför skulle det vara perfekt att få vinna den, för snart ska jag inreda mitt och sambons nybyggda hus så den kommer säkert att vara en bra inspirationskälla.

 • Reply
  Jenny Stenvall
  16 december, 2013 at 07:22

  I år önskar jag mig, så som många andra år, en god och spännande bok att krypa upp i soffhörnet och läsa. Och så snö förståss, mycket snö…

 • Reply
  Karola Wiklund
  14 december, 2013 at 10:31

  På min önskelista finns favoritparfymen "Funny" från Moschino.

 • Reply
  Vinnaren dragen | Anna-Lena bloggar om inredning
  16 december, 2013 at 08:58

  […] Läs tävlingskommentarerna ifall ni är på jakt efter en julklapp åt mamma, dottern, svärmor eller bästa kompisen. Där […]

 • Reply
  Charlotta Frantz
  14 december, 2013 at 23:44

  Önskar mig denna bok förstås! I övrigt önskar jag mig en vit jul, friska, glada barn, trevligt umgänge, god mat och tid för träning.

 • Reply
  Maria Sundvik
  14 december, 2013 at 21:13

  Jag önskar mig en lugn och fridfull jul tillsammans med familjen! Det är viktigare än alla prylar!!

 • Reply
  Maria K
  14 december, 2013 at 21:37

  Den här boken "Welcome Home" vore en väldigt fin julklapp! God Jul!

 • Reply
  Ann-Sofie Grandell
  9 december, 2013 at 08:11

  Är säkert lite sent ute, eftersom denna grej synts på massor av bloggar för längesen;=) hursomhelst så önskar jag mig en svart Storsele rottingstol från Ikea till julklapp!

 • Reply
  Susanne
  11 december, 2013 at 16:24

  Klart man vill vinna en sån inspirerande bok!
  Susanne (sussi.k@netikka.fi)

 • Reply
  Jenny
  9 december, 2013 at 07:20

  Den skulle man gärna ta och bläddra i på jullovet! 😉

 • Reply
  Helen
  11 december, 2013 at 21:06

  Första julen som jag inte har en önskelista! En inspirerande skulle ändå glädja mig.

 • Reply
  Nina
  9 december, 2013 at 23:06

  Det jag verkligen önskar mig är tyvärr för dyrbart för att jag skulle kunna få-ett nytt matsalsmöblemang!

 • Reply
  Anna
  9 december, 2013 at 12:44

  Vad som helst som verkligen känns adresserat till mig. Jag blir så glad av gåvor som känns i hjärtat!

 • Reply
  Johanna
  6 december, 2013 at 21:43

  Jag vill vinna 🙂
  I år önskar jag mig en fönstertvätt i julklapp. Vi har precis bytt alla våra sjutton fönster, så jag behöver lite hjälp….

 • Reply
  Hanna
  14 december, 2013 at 21:02

  Åh! Den boken står faktiskt på min önskelista. Det gör också bland annat Tine K skål, happylights, odd molly kofta, ny väska och pjamas. Hoppas tomtarna sett hur snäll jag varit i år 😉

 • Reply
  Marica
  14 december, 2013 at 21:48

  Oj, jag vill vara med! Det jag önskar mig i julklapp förutom snälla barn, fred på jorden och allt sånt där tjafs är egentligen ganska egoistiskt. Det är ett armband eller en ring från attling, det ska gärna komma i ett stort paket med kärlek och vara inslaget i papper från lugn och ro, eller kanske märket julefrid går med. Möjligen nöjer jag mig om någon ens orkar slänga en papperslapp från låt lugnet ligga för i helvete, det är ju jul vi är lediga från arbete, skola och vardag! runt det och sen fäste det med ett gammalt tuggummi så jag får oooa och aaaaha framför granen när jag sluter upp det. Jag tror faktiskt jag har en chans att få detta, man kan ju iallafall hoppas och kanske tillbe tomten, funkar inte det så ska jag fråga min man och barnen. Eller så tar jag då gärna en kökshandduk eller annan valfri praktiskt present, jag blir jeteglad, ( Kennet om du läser detta så nej, det är fortfarande ringen eller armbandet mitt hjärta klappar för, sjukt chansande att ens lägga ut sådana där svordomar som praktisk present till allmänt åskådande) Det är inslagspappret som är roligast att leka med iallafall, fråga vilken 1:åring som helst! En Ny bok vore ju julekul med! Ha en bra jul, kram!

 • Reply
  Karina Haga
  6 december, 2013 at 21:31

  Oj, vilken härlig bok! Den vill jag ha 😉
  Jag önskar mej en ny pulsklocka med gps eller en ny smarttelefon.

 • Reply
  Irina Ulfvens-Zittra
  15 december, 2013 at 14:05

  Vilken härlig bok. Hoppas turen är på min sida….

 • Reply
  Irina Ulfvens-Zittra
  15 december, 2013 at 14:06

  Sorry glömde säga vad jag önskar i julklapp…. En ny väska, min gamla har gått sönder.

 • Reply
  Malin
  13 december, 2013 at 21:46

  Tid! Jag önskar mig tid! Egen tid, tid med barnen, tid med familjen, tid att planera, tid att fundera, tid att njuta, tid för roliga saker, tid för aktiviteter och tid för lugn och ro. Det finns allt för lite tid i mitt liv just nu. När vi bytte till vintertid tyckte jag att en extra timme varje söndag skulle vara skönt, men nu känner jag att det inte skulle räcka nånstans, en dag per vecka önskar jag mig nu!

 • Reply
  kia
  6 december, 2013 at 20:30

  Jag önskar mig 4 st blue1 biljetter Sthlm- Vasa i början på mars 2014! Skulle så hemskt gärna vilja åka hem till mina föräldrar då dom fyller 70 båda två!

 • Reply
  Finnsessan
  6 december, 2013 at 19:54

  Jag önskar mig ett Polar Loop armband (aktivitetstracker). Känner att jag skulle behöva få lite påminnelse om och motivation att träna lite mera (speciellt efter jul)….

 • Reply
  Katarina
  6 december, 2013 at 19:55

  Hej,

  Intressant bok med säkert massor med inspiration. Till julklapp önskar jag mig iår inget speciellt, bara god mat och en trevlig gemensam samvaro och mycket glädje. Ha en bra självständighetsdag!

 • Reply
  Åsa
  7 december, 2013 at 21:46

  En stor gammal svep-ask med lock , och den här boken vore inte helt fel 🙂

 • Reply
  Erika Seikkula
  7 december, 2013 at 22:01

  I mina drömmars land önskar jag mig denna fåtölj, http://www.pentik.com/fi/products/kalusteet/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK60&ProductID=5KAL5390311%28Pentik+Base+Catalog%29, med fotpall 🙂

 • Reply
  Gunilla lillbacka
  8 december, 2013 at 00:37

  En prenumeration på tidningen 101 nya idéer

 • Reply
  Frida
  7 december, 2013 at 23:50

  I år önskar jag med ett presentkort till någon riktigt mysig och skön behandling, typ massage eller manikyr.

 • Reply
  Camilla
  6 december, 2013 at 19:24

  Deltar gärna i utlottningen! Jag önskar mig en overlock av jultomten men en bra deckare skulle inte heller sitta fel!

 • Reply
  Birgitta
  6 december, 2013 at 19:24

  Önskar mig en muminmugg 🙂

 • Reply
  Christina
  6 december, 2013 at 19:28

  Vilken maffig bok. Till julklapp i år önskar jag mig ett underställ, för de långa vinterpromenaderna och sköna joggingturerna. 🙂

 • Reply
  Gunilla
  6 december, 2013 at 19:34

  Jaaa…vilken julklapp den boken skulle bli, hoppas på tur!!

 • Reply
  Linda
  6 december, 2013 at 19:41

  Ja men då önskar jag ju mej Leilas bok i julklapp!

 • Reply
  Eva Dahlström
  6 december, 2013 at 19:21

  I julklappsäcken skulle de gärna finnas ett brev där vi har fått godkänt vårt bygglov. Och denna bok skulle då ge mycke inspiration när vi inreder så den får gärna finnas i säcken också!

 • Reply
  Sara Bogren
  7 december, 2013 at 21:28

  Fleecejacka önskar jag mig i julklapp! 🙂

 • Reply
  Anna-Lena
  6 december, 2013 at 19:06

  "Kära Tomten, Jag önskar mej ett par nya, snygga (och framförallt hela!) gummistövlar, för turer i skog och mark." Det är min första spontana önskan. Sen älskar jag ju inspirerande inredningsböcker, så denna kunde gärna finnas i ett paket till mej själv på jul (enklare att paketera än t.ex. trappan jag önskar till vår nybyggda farstukvist! 😉 ) Och sist men inte minst önskar jag oss ett trevligt första år, följt av många fler, i vårt snart färdigrenoverade gamla hus.

  – (en annan) Anna-Lena

 • Reply
  Josefin
  6 december, 2013 at 16:17

  Indiska sitara muggar

 • Reply
  Eva Domis
  6 december, 2013 at 16:20

  Önskar mig mest av allt en fridfull och mysig jul med familjen och att det är snö ute för dotterns skull och sen sånt man kan dekorera hemmet med, annars pryder vitrinen nu mitt hem och all ommöblering så det är redan så fint men familjen vill nog ge mig något ändå;-)

  http://s37.photobucket.com/user/eeeeeh/media/IMG_2367_zpsc1917458.jpg.html?sort=3&o=1
  Där kan du se hur fint mitt vitrinskåp är, varit i släkten i typ hundra år dessutom <3

 • Reply
  Malin
  6 december, 2013 at 19:01

  Jag önskar mig denna bok "Welcome home" till julklapp 😉 Jag önskar mig en ansiktsbehandling med ekologiska produkter.

 • Reply
  Sophie Mecklin-Lönnkvist
  6 december, 2013 at 16:45

  Jag skulle kunna önska mej boken i julklapp!
  Sophie

 • Reply
  Jessica
  7 december, 2013 at 20:21

  Vill gärna vinna denna härliga bok 🙂

 • Reply
  Catie
  7 december, 2013 at 10:09

  Jag önskar mig inget särskilt i år av tomten. Men en bok är ju aldrig fel 🙂

 • Reply
  lill
  6 december, 2013 at 17:27

  I år önskar jag mej två saker, en vetedyna till min stela nacke och en kaffekvarn så att jag får mala mina egna kaffebönor.

 • Reply
  Maria
  6 december, 2013 at 17:39

  Vilken härlig bok! Den skulle jag nog lusläsa och sen ge vidare till min svägerska!
  Vad jag önskar mig i julklapp? Jag önskar mig en gammaldags jul, som vi hade när vi var barn. Där alla kusinfamiljerna samlades hos Fammo, åt gott, skrattade och lekte och väntade spänt på tomten. Mys deluxe helt enkelt! I.o.m. växande familjer, barnbarnsbarn och julstressen som så många nuförtiden lider av, har julfirandet spjälkats upp till alla familjer skilt för sig. Och det tycker jag är så otroligt tråkigt! Vill ha hela stora tjocka släkten samlad! Så det är vad jag önskar mig, men vet dock med säkerhet att tomten inte ger mig det. I år heller. Men man kan ju alltid drömma! 🙂

 • Reply
  Caroline Kastus
  6 december, 2013 at 17:45

  Parfym ( har bara några droppar kvar i flaskan)

 • Reply
  Johanna
  6 december, 2013 at 17:48

  Jag önskar mig en flygbiljett till varmare breddgrader i julklapp!

 • Reply
  Mia Henriksson-Ena
  7 december, 2013 at 20:57

  En ny kamera står högt på önskelistan, en lite mindre än den jag redan har. Men i övigt så önskar jag en resa åt hela familjen, gärna någonstans varmt eller så en tur upp till fjällen.

 • Reply
  Caroline
  6 december, 2013 at 17:52

  Intressant bok! Den skulle man gärna ha under granen. Känner att julklappar inte är det viktigaste i år, viktigare är nog att vi alla får vara friska och krya och kan njuta av en fridfull jul tillsammans.

 • Reply
  ida
  6 december, 2013 at 18:01

  Önskar mig presentkort till en sportaffär, behöver kläder att träna i 🙂

 • Reply
  Petra
  6 december, 2013 at 18:13

  I prylväg önskar jag mig lite fler koppar i "Taika"-serien, men vad jag mest av allt ser fram emot med den här julen är två-åringens tindrande ögon. Julen är trots alt barnens.

 • Reply
  Annah
  7 december, 2013 at 15:12

  Jag önskar en resa, kort eller lång ingen skillnad 🙂

 • Reply
  Anna
  8 december, 2013 at 06:53

  Jag önskar mig en klocka, alltså armbandsur, i julklapp. Har inte använt klocka på evigheter utan kört med telefon istället, så nu skulle det vara dags. Leilas bok verkar mysig och inspirerande, hoppas jag vinner! 🙂

 • Reply
  Sandra
  7 december, 2013 at 15:47

  Jag har faktiskt önskat mig just den här boken av tomten i år.

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  7 december, 2013 at 13:25

  Åh, wow. Den där hamnar helt klart på min önskelista den också. 🙂 På årets önskelista finns det en extern kamerablixt, en väggklocka, en cupcakeställning och Iittala Kivi-ljuslyktor.

 • Reply
  Days of our lives
  7 december, 2013 at 12:34

  Åh, denna boken har jag kikat på ett tag nu. Den vore bara såå ljuvlig att sitta och läsa och bläddra i under filten i soffhörnet. Givetvis med en kopp te i handen… 🙂

  Det jag önskar mig i julklapp detta år är (förutom då det allra viktigaste såsom att vi får vara friska och snälla barn..) en ny garderob. Ja alltså inte själva skåpet då, utan innehållet. Har praktiskt taget bara mysbyxor och slitna gamla trikotröjor i mitt skåp, efter flera år hemma med barnen. Men nu så vore det kanske dax att "glamma till sig" lite, så då vore ett presentkort till nån klädaffär en toppenjulklapp…

 • Reply
  Malin S
  7 december, 2013 at 19:30

  Ny pyjamas och en muminmugg

 • Reply
  Lena Söderblom
  7 december, 2013 at 12:38

  I år önskar jag mig sömn 🙂 (nybliven mamma).Men det går nog bra med mera porslin också.

 • Reply
  Camilla
  7 december, 2013 at 11:59

  Jag älskar böcker och den här skulle verkligen passa fint i bokhyllan hemma hos oss! Jag önskar mig fräscha kuddar, pläd och en golvlampa till myshörnan som håller på att ta form i vår lilla aula på övre våningen 🙂

 • Reply
  Cecilia
  7 december, 2013 at 12:25

  Härlig bok! I år önskar jag mig massage och ny pyjamas och morgonrock.

 • Reply
  Nette Cecilia
  14 december, 2013 at 20:25

  Kan nog tänka mig en soffbordsbok till trots att vårt soffbord alltid svämmar över ,kram Nette

 • Reply
  Erika
  10 december, 2013 at 11:38

  Jag önskar mig alltid böcker varje år men i år vill jag förutom böcker gärna ha en hushållsassistent också eftersom jag älskar allt som har med matlagning och bakning att göra 🙂

 • Reply
  Susanna Tamminen
  9 december, 2013 at 20:27

  Wau vilken bok! Önskade faktiskt just en bakbok eller inredningsbok 😉

 • Reply
  Liten gran | Anna-Lena bloggar om inredning
  13 december, 2013 at 23:50

  […] förhoppningsvis snart igen! Glöm inte att delta i utlottningen av boken – ni hinner ännu lämna en kommentar i tävlingsinlägget! Det här inlägget postades i Hemma hos oss, Jul, Ögonblicksbilder. Bokmärk […]

 • Reply
  Mikaela
  11 december, 2013 at 09:40

  Hej!

  Leilas bok skulle vara en helt underbar julklapp. 🙂
  Annars önskar jag mig nya fina örhängen.

 • Reply
  Carina
  11 december, 2013 at 09:51

  Jag är barnsligt förtjust i julen. Förra julen tillbringade jag överraskande på BB då vårt andra barn plötsligt bestämde sig för att bli ett år äldre och födas på "fel" sida om årsskiftet. Hon hade lågt blodsocker och hamnade dagen före julaftonen upp till barnavdelningen, så till både vårt första barns och mitt förtret tvingades jag (och lillasyster) fira jul på BB. Där satt jag i sjukhusets fula nattlinne och de där vita strumporna som för inget i världen hålls uppe och åt sjukhusets försök till julmat. Däremellan åkte jag som en jojo i hissen mellan BB på fjärde våningen och barnavdelningen på åttonde våningen. Så till julklapp i år önskar jag mig att få ta på mig lite festkläder, att i lugn och ro få äta riktig julmat tillsammans med familjen och den närmaste släkten och naturligtvis att få fira julen med barnen.

 • Reply
  hanna
  8 december, 2013 at 18:14

  hej! jag önskar mig en gammaldags tamburmajor av tomten. den skulle bli helt perfekt i varmkvisten i vårt hem som vi får flytta in i snart. god jul! h. Hanna

 • Reply
  Lyckobo
  14 december, 2013 at 19:24

  Det är många år sedan jag senast kommit på något som jag önskat till julklapp, tycker att jag har allt jag behöver…men den här boken skulle jag inte säga nej tack till, en perfekt julklapp skulle den bli! Med i din fina utlottning såklart!

 • Reply
  Marre
  14 december, 2013 at 12:22

  Jag har allt jag önskar mig just nu, så därför är min önskan inget matriellt utan en fin o fridfull jul tillsammans med familjen 🙂

 • Reply
  Linda
  8 december, 2013 at 21:55

  Jag önskar mej underkläder, en ny plånbok och en ny vinterkappa. Kokböcker är också alltid roliga att få!

 • Reply
  Johanna Nyberg
  8 december, 2013 at 21:47

  Jag är med! 🙂

 • Reply
  josefine
  8 december, 2013 at 23:25

  Vilket bra tips, kände inte ens till boken förrän nu! Den verkar ju intressant 🙂 självklart skall jag vara med i utlottningen 🙂 jultomten får gärna komma med en ny mössa åt mig och en tidningsprenumeration på nån mysig inredningstidning vore inte helt fel 🙂 Ha en bra kväll!

 • Reply
  Kajsa
  8 december, 2013 at 21:11

  Oj, vilken härlig vinst! I år har vi dragit lott om vem vi ska köpa julklapp till så det blir bara en klapp per person och man vill ju inte säga rakt ut vad de andra ska köpa men faktiskt så önskar jag mig just den boken! 🙂

 • Reply
  milla
  8 december, 2013 at 20:48

  Önskar mej en hotell weekend med mannen och barnvakt åt flickorna:)

 • Reply
  Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel
  8 december, 2013 at 20:50

  Visst är jag gärna med och tävlar! Vilket fint och vintrigt vardagsrum du har inrett!

 • Reply
  Anne Rajala
  8 december, 2013 at 20:56

  Hej!
  Jag önskar mig en snygg smoothiemaskin, en som passar in i köksinredningen 🙂

 • Reply
  Mariella
  8 december, 2013 at 08:45

  Vilken trevlig blogg du har och vilket trevligt pris man kan vinna! Tummen upp!
  I julklapp önskar jag mig (förutom det där att jag och familjen ska vara friska) en Silhouette Cameo!

 • Reply
  Nina
  12 december, 2013 at 22:52

  Oj, så fin vinst!
  Gärna med å tävlar! 🙂

 • Reply
  Nina H
  8 december, 2013 at 12:42

  Jag önskar mig alltid böcker men får aldrig några. Antar att det är svårt att köpa en bok till nån annan. Jag kan ju hoppas att jag vinner en.. Ett smycke från Efva Attling vore inte heller dumt.

 • Reply
  Lotta - Hemma hos Ingeborg
  8 december, 2013 at 14:14

  Vilken bok, den vill jag ha!!!! Verkar vara full med härligheter.. I år önskar jag mig av tomten några Greengate-muggar till.. Men oxå snygga påslakan till hela familjen. Gärna linne….

 • Reply
  Jannica
  8 december, 2013 at 10:26

  Jag önskar mig den senaste säsongsmuminmuggen 🙂

 • Reply
  Monika S.
  12 december, 2013 at 22:38

  En julklapp jag önskar mej i år är ett nytt kameraobjektiv….

 • Reply
  Linda
  8 december, 2013 at 11:36

  Hej!

  Utöver friska, glada barn önskar jag mig böcker i julklapp. Gärna Jo Nesbös senaste eller varför inte Leilas 😉

 • Reply
  Anni
  14 december, 2013 at 21:58

  Jag gillar också Leilas recept och böcker, så fina bilder i alla. Den här boken har jag inte fått tillfälle att bläddra i, än. Min drömjulklapp är ett nytt objektiv till systemkameran, kanske ett canons 24-105mm. Det är en något jag inte kommer att, men fortsätter att drömma om. 🙂

 • Reply
  Monica
  14 december, 2013 at 16:09

  Jag önskar mej en resa till Italien 🙂

 • Reply
  Pia
  8 december, 2013 at 09:24

  Den boken önskar jag mig i julklapp

 • Reply
  Camilla
  14 december, 2013 at 22:00

  Önskar mig en skön och avkopplande jul, alltså en känsla. Inga prylar och paket. Önskar dig Anna-Lena och familjen en riktig god jul och avkopplande långhelg med familjen. Tack för att du delar med dig av Ert fina hem ! Ha det så gott ! Camilla

 • Reply
  Anna Kietz
  8 december, 2013 at 14:34

  Förutom denna underbara bok så har jag önskat mig barnvakt med jämna mellanrum och Robbie Williams senaste skiva.

 • Reply
  Katja Rodas
  8 december, 2013 at 15:25

  Vore en trevlig födelsedags present ,fyller år den 19.12☺,önskar mig festivo ljusstakar och en ny handväska av tomten.

 • Reply
  Anna
  8 december, 2013 at 09:42

  En ny dammsugare!!
  Eller så denna bok, den duger också 😉

 • Reply
  Nina
  15 december, 2013 at 09:04

  Jag har bläddrat i den boken, men kunde gärna läsa den och öppna den gång på gång igen!
  Till julklapp önskar jag mig just böcker, eller presentkort på böcker. Det är en klapp som ger glädje länge.

 • Reply
  Åsa Viklund
  8 december, 2013 at 09:51

  Jag önskar mig ett bakbord. Allra helst skulle jag vilja ha ett som är använt av någon i min omgivning men numera övergett. Tomten har ju koll på allt så månne han inte fixar det 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.