Bomullskvistar

 

 

Som jag skrivit tidigare så kör jag mestadels med jordnära färger och dekorationer från naturen i vardagsrummet i år. Något som jag länge sökt efter är bomullskvistar och tack vare tips från Nina så hittade jag dessa underbara kvistar på blomaffären Anemone i Vasa.

 

 

Visst påminner de om fluffiga snöbollar? De passar bra in i konceptet “vinterpynt”, så de här kommer jag att ha framme ända till våren.

 

0 gillar
Blommor Detaljer Hemma hos oss Jul Lampor & ljus Tips

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Nina
  26 december, 2013 at 00:25

  Va bra att du fick dina kvistar! 🙂

 • Reply
  Vår i vardagsrummet | Anna-Lena bloggar om inredning
  3 mars, 2014 at 00:24

  […] så vackert med enbart naturfärger. Kvistar av olika slag är något som jag också älskar. Bomullskvistarna i den stora svarta vasen får hänga med ännu ett tag. I vasen på byrån finns trollhassel med […]

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.