Ellos vår – del 1

 

Så här i mellandagarna brukar de första vårnyheterna dyka upp i butikerna. Inget undantag i år heller. Först ut är Ellos som presenterar fyra olika trender inför nästa år. Enligt Ellos stylister är det bland annat kontraster som svart och vitt som kommer att prägla den kommande säsongens inredningstrender. Pudriga pasteller, trendiga metaller, blomstrande naturromantik och sofistikerat och stilrent är andra nyckelord. Något för alla smaker med andra ord – det känns ju bra! Vi börjar med den trend som känns mest “vårig” – nämligen grafiska mönster i kombination med ljuva pastellfärger.

 

 

Sicksack-mönstret hänger fortfarande med i vår och färgskalan får gärna gå i ljusgrått, aprikos, turkos och rosa. Dip-dye och batikmönstrade textilier ser vi även denna säsong. Mina favoriter på dessa bilder är den svarta tidningskorgen, dip-dye-mattan och den stora askgrå glasflaskan. Och förstås den skira pastelliga färgskalan.

 

 

Jag har inte riktigt hakat på den grafiska och lite “kantiga” trenden ännu, kanske mest för att jag inte tycker att stilen passar hemma hos oss. Men där det passar in kan jag tycka att det är oerhört snyggt. Grafiska mönster i svart och vitt verkar inte släppa taget om oss riktigt ännu och slänger man in en accentfärg som knallrosa så blir det betydligt piggare och helhetsintrycket mjukas upp lite.

 

 

Minns ni ännu tiden när man absolut inte kunde kombinera olika mönster? Glöm det – nu är det helt rätt att kombinera randigt och prickigt med harlekinrutor, stjärnor och zebramönstrat. Håller man sig till samma färgskala så blir det inte rörigt trots att man öser på med olika mönster.

 

 

Del 2 av Ellos inredningstrender kommer imorgon!

 

0 gillar
Butiker Inredningsbutiker Inredningsstilar Inspiration Modern inredning Nätbutiker Trender

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Petra
  30 december, 2013 at 19:49

  Oj, vad tjusig den mintgröna fåtöljen var. Kilar vidare till ellos…

 • Reply
  Anna-Lena
  30 december, 2013 at 22:38

  Håller med er – det finns en hel del fint att plocka hem därifrån i vår! 🙂

 • Reply
  Ann-Lis
  30 december, 2013 at 10:24

  Intressant! Där finns en hel del att plocka! 🙂

 • Reply
  alegni
  30 december, 2013 at 09:16

  Mycket man kunde tänka sig på bilderna du visar.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.