Ellos vår – del 2

 

Då var det dags för den utlovade andra delen av inredningstrender á la Ellos. Naturromantiken hänger fortfarande kvar, även om många verkar ha tröttnat lite på den lantliga shabby chic trenden nu.

 

Den här trenden har hängt med i ganska många år nu och personligen har jag nog “kommit över” den lite vid det här laget. I alla fall de fluffiga volangerna, däremot kan jag tänka mig att ha rosa som accentfärg i vardagsrummet även denna vår – det är alltid lika fräscht. Jag plockar gärna några små detaljer ur den här trenden och kombinerar med nästa stora trend – min personliga favorit. “Sophisticated” kallas den och kännetecknas av mörka träslag kombinerat med dova accentfärger.

 

 

Svart, beige, grått, brunt. Svaga nyanser av rosa och lila tillsammans med naturmaterial. Maffiga lampor och ljusstakar – det ska se stort och gärna lite lyxigt ut. Tavelväggar med svarta fotoramar i olika former. Sofistikerat och klassiskt, men ändå på ett nytt sätt. Så snyggt och harmoniskt tycker jag. Mycket feng shui över den här stilen – det råder en fin balans mellan färger, former och material.

 

 

Nu är det ju (tyvärr) så att man inte kan göra om hela sitt hus varje säsong och varje gång det kommer någon ny stil man faller för, men jag brukar lösa det genom att plocka några små bitar härifrån och därifrån. Med textilier och småpynt kommer man rätt lång i förnyandet – och det behöver inte heller bli så dyrt eftersom det vimlar av budgetalternativ nuförtiden.

Bilder från Ellos.

 

0 gillar
Feng Shui Inredningsbutiker Inredningsstilar Inspiration Lantlig inredning Modern inredning Nätbutiker Sängar Trender

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Ann-Christine
  3 januari, 2014 at 11:03

  Jag satt häromkvällen och drägglade över bilderna i katalogen 🙂 Gillar också mest sophisticated-stilen. Ser ju faktiskt ut precis som hemma hos Simplicity-Jannike 😉 och hennes hem och blogg älskar jag!
  På den stora bilden, med långa lila gardiner och två svarta runda bord, finns en snygg vitgrå matta. Den har jag inte hittat? Får söka lite till.
  Tack för inspirationsbilderna! Även om jag ju redan spanat in dom 🙂

  Gott nytt år!!!

  • Reply
   Anna-Lena
   3 januari, 2014 at 11:53

   Japp, Jannike är min stora inspiration också och Sophisticated-stilen är verkligen som tagen ur hennes hem. Tror du inte jag spanat in Bryne-mattan också? 🙂 Och konstaterat samma som du, FÖR dyr! Men det brukar ju komma rabattkoder 😉

 • Reply
  Ann-Christine
  3 januari, 2014 at 11:13

  Mattan heter visst Bryne. Inte heeeeelt i sånt prisläge min börs skulle gilla… :/
  Fast det är ju rea då och då förstås 😉

 • Reply
  Susanna Tamminen
  31 december, 2013 at 08:40

  Gott Nytt År Anna-Lena ♥

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.