Gott nytt år!

Många bloggare skriver en årsresumé den här tiden på året, men jag skippar den biten tror jag. Jag ser i alla fall tillbaka på 2013 som ett riktigt bra år – jag har fått nya, intressanta arbetsuppgifter som jag trivs med och bloggen lever vidare den också.

 

 

Bloggarna har ändrats lite under det gångna året – på ett positivt sätt tycker jag. Förr krävdes minst ett inlägg per dag, helst fler. Nu har bloggarna istället blivit ett av de långsammaste sociala medierna och de snabba “nyheterna” läggs istället ut på Instagram eller Facebook. Ett tag talades det till och med om “bloggdöden” – att bloggarna skulle konkurreras ut av andra sociala medier, men det verkar inte ha hänt ännu. Min blogg slog faktiskt nytt besöksrekord i november – och igen nu i december! Det är väldigt roligt att ni fortfarande tittar in här tycker jag, så ett stort tack till er för det gångna året och alla fina kommentarer och hälsningar!

Det var tänkt att vi skulle spendera nyårsafton tillsammans med goda vänner, men det blev avblåst i sista sekund på grund av förkylning och feber. Så jag tror vi sparar  nyårstårtan till morgondagen när vi ska fira en liten 3-åring här i huset. Gott nytt år till er alla!

 

 

P.S. Jag hade tänkt fota några fler julbilder här hemma innan vi städar bort allt pynt, men efter att ha kollat bakåt i bloggen så insåg jag att det skulle bli exakt samma bilder som jag visade ifjol. Så ta en titt i det här inlägget om ni vill se julpynt i svart, vitt och silver.

0 gillar
Hemma hos oss Högtider Mat & bak Nyår Tårtor

Du Kanske Också Gillar

11 Kommentarer

 • Reply
  Annette
  31 december, 2013 at 23:40

  Gott nytt år ,Nette

  • Reply
   Anna-Lena
   1 januari, 2014 at 00:05

   Gott nytt år till dig också!

 • Reply
  Ann-Lis
  1 januari, 2014 at 14:56

  Jag ser också hellre framåt än bakåt. Allt finns ju arkiverat. Dessutom vill man inte upprepa sig som det lätt blir när man är aktiv i flera sociala medier.
  Tack för all inspiration! Nu önskar jag dig ett lyckosamt 2014! ✳

 • Reply
  Lyckobo
  31 december, 2013 at 19:42

  Gott Nytt 2014 till dig! Hoppas du får ett fint år!

 • Reply
  En Vacker Vardag
  31 december, 2013 at 20:24

  Hoppas ni kryar på er snart och att jubilaren inte behöver vara sjuk på den stora dagen. Såg just en bild på ett vimpelband på en tårta någonstans, det var en kul idé 🙂
  Gott Nytt År på er alla!

 • Reply
  Nina
  1 januari, 2014 at 19:47

  Gott nytt år!

  Det är intressant att bloggvärlden ändras, och roligt tycker jag också. Ska bli spännande att se vad 2014 bär med sig.

 • Reply
  C
  1 januari, 2014 at 01:45

  Helt rätt gjort att skippa årsresume'. Full fart framåt i stället.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.