Julstökigt

 

13 december och Lucia-dagen. Jag har hunnit se tre Luciatåg under den gångna veckan, alla lika fina. Agnes har ritat hela Lucia-följet med tärnor, stjärngossar och tomtar.

 

Jag har så mycket jag vill fota och visa er här på bloggen, men tiden räcker inte riktigt till. Hinner inte fota och hinner framförallt inte redigera bilderna och skriva inläggen. Den gångna veckan har varit extremt hektisk och jag är glad att vi tagit oss igenom den utan problem. Allt program tenderar att hopa sig i december och jag har bland annat hunnit med fyra julfester, ett 70-årskalas och två skolningsdagar den här veckan. Bara roliga saker förstås, men när tiden är knapp så blir det ändå en lätt stressad känsla när man helst borde vara på två-tre ställen samtidigt. En bild på vår lillajulsgran och några söta tomtar har jag i alla fall hunnit knäppa.

 

 

I kvisten har jag en glasburk med två pyttegranar. Jag skulle gärna ta in den riktiga julgranen nu genast – bara vi skulle hinna. Men jag får nöja mig med de här små minigranarna än så länge.

 

 

Jag hoppas att jag hinner fota lite mera under helgen. Jag har bland annat en ny, fin tavla jag vill visa er och lite enkelt papperspyssel som jag knåpat ihop. Så vi “hörs” förhoppningsvis snart igen! Glöm inte att delta i utlottningen av boken – ni hinner ännu lämna en kommentar i tävlingsinlägget!

0 gillar
Hemma hos oss Jul Ögonblicksbilder

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Ann-Lis
  14 december, 2013 at 08:28

  Tänk att du tog dig genom veckan! "It always seems impossible until it is done"!
  Vilken härlig barnteckning av luciaföljet! 🙂
  Hör du, där är så städat och snyggt hos dig! Hos mig är det rena rama pysselverkstaden. Råddigt med andra ord! 😉

 • Reply
  Lyckobo
  15 december, 2013 at 12:34

  Så julfint ni har det, och ritningen var ju supersöt!
  Tack för tipset till lampan, hade inte ens tänkt tanken! Skall försöka byta, och tror att det t.o.m hjälper med en lika stark, men i mattglas…får ju inte bli för mörkt så jag hittar kläderna ur garderoben 😉
  Må så gott!

 • Reply
  Susanna Tamminen
  14 december, 2013 at 08:43

  Minigranen är jätte fin! Oj vad gullig tomte ni har 😉 Ha en skön veckoslut!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.