Pappersgran

 Ni som rör er i blogg- och Instagramvärlden har knappast kunnat missa julens hetaste trend – papperspyssel av alla slag! Och framförallt granar av gamla böcker. De syns verkligen överallt just nu och min blogg är såklart inget undantag. Det är nästan beroendeframkallande kul att vika dessa granar. Mycket enkelt och relativt snabbt går det också.

 

 

 

Jag har vikt ganska många granar nu…det är ett perfekt “titta-på-tv-pyssel” för sådana som jag som inte har ro att sitta och glo på tv utan att göra något annat samtidigt.

 

 

 

 

Jag tyckte granarna såg lite “stympade” ut i toppen så jag gjorde några stjärnor i InDesign som jag sedan printade ut. Jag printade två exemplar av varje stjärna och limmade ihop dem med en tandpetare i mitten som är enkel att sticka ner i toppen av granen.

 

 

 

 

Jag gissar att ni är många som gjort en likadan gran, eller hur? Ni som har bloggat bilder av er gran – kan ni inte lägga in en länk till ert blogginlägg som kommentar till detta inlägg? Och även ni som inte har en egen blogg är förstås välkomna att skriva en kommentar. Vore kul att se hur många bokgranar det finns där ute! Här kan ni se en video över hur man viker granarna.

 

 

0 gillar
Böcker & tidningar DIY Jul Julgran Pyssel

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.