Papperspyssel och förvaring

 

 

 

 

En maffig 3D-stjärna som ser otroligt avancerad ut, men som egentligen är busenkel att knåpa ihop. Det tar ungefär en halvtimme och det enda du behöver är 6 st A4 papper, sax, häftapparat och tejp. Istället för att förklara hur man gör steg för steg så hänvisar jag till den här videon. Där ser man enkelt hur man ska gå tillväga. Jag använde häftstift istället för tejp för att fästa pappersändarna med varandra. Stiften målade jag sedan över med en svart tusch för att de inte ska synas så tydligt på det svarta pappret.

 

 

 

Jag hängde min stjärna på kakelugnen när jag skulle fota den, men den har flyttat vidare och hänger på en dörr nu. Jag använde mig av ganska styv kartong och det funkade bra, men i videon används helt vanligt tunt printerpapper.

 

 

 

Korgar, lådar och boxar av olika slag finns överallt hos oss. Dels för att jag har otroligt svårt att motstå en snygg korg, men också för att de är så otroligt praktiska. Barnen har sina rum på övre våningen, så självklart släpar de ner mängder av leksaker till vardagsrummet. Då är det mycket smart med små förvaringskorgar utplacerade lite här och där, då går det snabbt att rafsa ihop alla hundratals småbilar och böcker varje kväll. Så det är mitt tips till alla er som undrar hur man ska göra för att hålla huset något så när städat när man har småbarn.

 

 

0 gillar
DIY Förvaring Hemma hos oss Jul Kakelugn Pyssel Tips

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Ann-Lis
  20 december, 2013 at 15:34

  Den stjärnan är fin i svart också! Javisst finns det massor med härliga papperspyssel att lära sig!

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  20 december, 2013 at 14:46

  Så fint det blev! 🙂

 • Reply
  Linda
  21 december, 2013 at 12:29

  Så fin stjärnan är!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.