Vinnaren dragen

Roligt att ni var så många som deltog i bokutlottningen. Som vanligt önskar jag att jag hade en bok att dela ut till var och en av er! Det blev sammanlagt 96 deltagare så jag drog en slumpmässig nummer mellan 1 och 96.

Det blev kommentar nr. 38 som vann och den personen önskade sig “En stor gammal svep-ask med lock och den här boken vore inte helt fel.” Grattis Åsa – du vann boken Welcome Home! Hör av dig med dina fullständiga adressuppgifter till anna-lena@vasabladet.fi så kommer boken på posten inom några dagar. Tack till alla som deltog!

Psst! Läs tävlingskommentarerna ifall ni är på jakt efter en julklapp åt mamma, dottern, svärmor eller bästa kompisen. Där finns massor av bra julklappstips!

(Det finns 99 kommentarer i tävlingsinlägget, men en är en dublett och två är mina egna kommentar, så därför räknade jag bara med 96 st i dragningen).
0 gillar
Okategoriserade

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.