Bråkig

 

I början av februari lanserar Ikea den tillfälliga designkollektion “Bråkig” och där hittar man både nya produkter samt Ikea-klassiker som fräschats upp. Snygga mönster och härliga färger kännetecknar produkterna. Jag föll speciellt för det här grafiska mönstret som finns på allt från koppar och bricka till påslakan och tapet.

 

 

Snygga förvaringsboxar får man aldrig för många av. De fyrkantiga pastellfärgade lådorna skulle passa både i barnrummen och i mitt pysselrum. Det börjar verkligen bli dags för ett Ikea-besök snart…inte bara för boxarnas skull, utan för att vår 3-årings rum borde uppdateras lite, bl.a. med en ny säng. Jag är sugen på att pröva lite mörkare möbler i hans blåvita rum, så eventuellt något i den här stilen.

 

 

Förvaringsmöbeln Trofast finns säkert i många barnrum och nu har den även kommit i helsvart. Riktigt snygg tycker jag. Vi har haft den vita varianten i båda barnrummen, men den har blivit inflyttad i en garderob för tillfället.

 

Bilder: Ikea

0 gillar
Grafiskt Inredningsbutiker Inspiration Möbler Modern inredning Nätbutiker Prylar Trender

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  alegni
  31 januari, 2014 at 18:01

  Brickan!!!

 • Reply
  sabina sarin
  31 januari, 2014 at 08:44

  Hej!
  Det känns väldigt retro med de grafiska mönstren och pasteller, tycker jag, men helt fint! De olika förvaringsboxarna är bara för härliga och de skulle passa perfekt till barnrummet. På sportlovet ska vi till Lappland så då måste jag passa på att besöka Ikea samtidigt. Har väntat att de skulle öppna i Vasa några år redan…

  kram Sabina

  • Reply
   Anna-Lena
   31 januari, 2014 at 09:12

   Ja, att Ikea ska komma till Vasa väntar jag ivrigt på också…få se om det nånsin blir av.

 • Reply
  Petra
  31 januari, 2014 at 18:33

  Jag tänkte också barnrum när jag såg de första bilderna på serien. Pastelligt och fint, hur som helst! Och på tal om svart: jag hade ett svart vardagsrumsbord en gång, och det skulle nog torkas en eller två gånger per dag om man inte ville se "dammet" som lade sig på det…

 • Reply
  Eva Domis
  31 januari, 2014 at 16:46

  Nog lite för färgglatt för min smak efter att ha levt med blått som bas tidigare. Trivs med neutralerna som vitt,grått,brunt,beige och uns av svart ger för det lugnar så mycket. Kanske en tröja i en pigg färg räcker för mig, finnes en på ellos i aprikos som är lite intresseväckande. Som du kan se så har jag investerat i ännu mer vitt i vardagsrummet via Instagram 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   31 januari, 2014 at 23:07

   Jag gillar också mest naturfärger i inredningen, men blir alltid så uppiggad av fina pasteller. Fast jag använder dem sällan i inredningen…annat än i barnrum.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.