ferm LIVING muggar

 

 

Grafiska mönster syns verkligen överallt just nu och trots att det kanske inte riktigt är “min grej” så dras ändå mina blickar åt det hållet. I vårens kollektioner hittar man allt från mattor, tapeter och kuddar till muggar, tallrikar och tavlor med grafiska former och mönster. Jag börjar lite försiktigt genom att skaffa två svartvita muggar från danska Ferm Living (finns i Aveos webshop).

 

 

Muggarna placerade jag i vårt badrum tillsammans med en annan mugg från H&M Home (den som står längs till vänster). Och ja, jag gillar det lilla grafiskt mönstrade blickfånget som bildades där. Tänk så enkelt man kan pigga upp ett svartvitt badrum!

 

 

På samma hylla står även kakfatet som jag gjorde för några år sedan. Här kan du läsa hela historien om varför vi har ett kakfat i badrummet. Jag håller fortfarande fast vid att det är en den perfekta förvaringen för alla smycken och spännen som annars ligger och dräller överallt.

 

 

Muggarna använder vi också som förvaring för småsaker, men de fungerar lika bra som tandborstmuggar, pennställ eller kaffemuggar.

 

 

I goodie bagen som vi fick på bloggeventet tidigare i höst fanns ett presentkort som man fick köpa valfri produkt för och mitt val blev alltså de här två kopparna. Det visade sig att Linda och jag har ganska lika smak 🙂

0 gillar
Badrum Dansk design Detaljer DIY Förvaring Grafiskt Hemma hos oss Inredningsbutiker Inredningsstilar Inspiration Modern inredning Nätbutiker Ordning och reda Trender

Du Kanske Också Gillar

13 Kommentarer

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  28 januari, 2014 at 12:29

  Superfina muggar! 🙂 Det grafiska mönstret är verkligen snyggt – så länge det inte går till överstyr.

  • Reply
   Anna-Lena
   28 januari, 2014 at 12:34

   Precis min åsikt! Lite små detaljer här och där passar mig perfekt 🙂

 • Reply
  Susanna Tamminen
  26 januari, 2014 at 19:39

  Oj vilken badrum, passar fint dit 🙂

 • Reply
  Johanna Koo
  26 januari, 2014 at 15:30

  Uuu, snyggt! <3

  • Reply
   Anna-Lena
   26 januari, 2014 at 15:33

   Tack Johanna! 🙂

 • Reply
  C
  26 januari, 2014 at 16:36

  Är detta sponsrade muggar och i såna fall på vilket sätt??

 • Reply
  Sandra -vardagsflow
  26 januari, 2014 at 23:01

  Blir ingen annans våningsfat i badrummen väldigt dammiga? Jag hade ett för att förvara smycken på, men jag gav upp då jag hade behövt tömma och damma av nästan varje dag 🙁

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.