Alla älskar String

 

Stringhyllan – klassikern från 40-talet – står högt upp på mångas önskelista. Inredning i retrostil är inget jag brukar falla för, men en Stringhylla i något av barnrummen skulle jag inte ha något emot. I alla fall inspireras jag av de här otroligt snygga bilderna där elever från Beckmans designhögskola har stylat varsin Stringhylla. 22 elever – 22 hyllor. Svårt att välja ut några favoriter, men jag ska försöka.

 

Styling: Karolina Ajea

 

 

Styling: Anna Söderberg

 

 

Styling: Caroline Dahl

 

 

 

Styling: Helena Jåfs Heino 

 

 

Styling: Josefin Hååg

 

 

Styling: Josefin Twedmark 

 

 

Elevernas lärare var den svenska inredningsstylisten Lotta Agatonmästare på att styla snygga stilleben – så de hade verkligen den bästa tänkbara läraren. Klicka här om ni vill se alla 22 hyllorna.

Samtliga foton är tagna av Kristofer Johnsson.

0 gillar
Designklassiker Detaljer Inspiration Möbler

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Reply
  Tävling: fota din String-hylla | Anna-Lena bloggar om inredning
  16 maj, 2014 at 17:49

  […] men om du känner att du vill fixa till din hylla lite innan du fotar den så kan jag tipsa om det här inlägget där det finns många snyggt stylade String-hyllor. Har ni förresten läst Bygga & bo-bilagan? […]

 • Reply
  Caroline Dahl
  13 mars, 2014 at 12:06

  Kul att min styling fick vara med! Tusen tack 🙂 kram /Caroline

 • Reply
  Eva Domis
  25 februari, 2014 at 11:03

  Denna hylla i sin enkelhet känns inte som retro utan med industriella inslag som på två av de bilder som jag fastnade för så fick jag industri i åtanke och det är ju lite återanvändning i stilbruk. Snygg sak som jag önskade att jag hade vägg för men nu börjar det bli lite fullt överallt 😉

 • Reply
  Christina
  25 februari, 2014 at 20:53

  Jag har så länge velat ha en stringhylla,men nöjde mig sist och slutligen med Ikeas lite liknande variant http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S59891235/ strax efter jul hade Isku specialpris på sina string pocket hyllor, då för 99 euro. Synd bara att det inte fanns några extra pengar den gången heller.

 • Reply
  Nina
  25 februari, 2014 at 19:38

  Älskar de här bilderna! Oj, om man hade det så fint på sina hyllor hemma 🙂 (fast bläckfisken och bananskalet skulle jag nog skippa 😉 )
  Jag snubblade faktiskt över en String-bild igår som jag gillade skarpt, där hyllan var full med blommor och blad: http://www.string.se/imagebank/highres/string_pocket_white.jpg

 • Reply
  Inred med stilleben | Anna-Lena bloggar om inredning
  20 juni, 2014 at 06:34

  […] ombloggad stylistutbildning på Beckmans designhögskola för ett tag sedan, mitt inlägg hittar ni här. En som är väldigt proffsig på att skapa snygga stilleben är Jannice Wistrand som skriver […]

 • Reply
  Eva i Nykabi
  27 december, 2015 at 09:35

  Älskar stringhyllan jag har i min hall, och den från ellos med deras variant, tänk att något så enkelt blir så vackert i inredning när man fyller den med diverse detaljer och att man sen kan dytta på i evigheter med att göra små förändringar! Lite svårt att läsa bildtexterna men vad gör det har sparat denna länk för att kunna njuta av bilderna ibland 😉 god fortsättning på helgerna Anna-Lena! Retro industri vadsomhelst stringhyllan passar i alla sammanhang och som vår käre Ernst säger i det enkla bor det vackra♡

  • Reply
   Anna-Lena Nyfors-Norrgård
   27 december, 2015 at 10:52

   Så där, nu har jag fixat till bildtexterna. Alla inlägg från gamla bloggen blev tyvärr lite råddiga när de importerades hit, så gamla inlägg ser inte så snygga ut. Bloggbredden ändrades och alla bildtexter har en kodsnutt synlig, men för att fixa det krävs manuellt arbete, så det är inget jag prioriterat. Men vissa inlägg som jag t.ex. länkar till i nåt nytt inlägg brukar jag "städa upp" och nu fick detta också en upputsning 🙂

   • Reply
    Eva i Nykabi
    27 december, 2015 at 15:27

    Det blev jättefint, detta är ett av mina favoriter på din blogg ♡god fortsättning ☆☆☆

    • Reply
     Anna-Lena Nyfors-Norrgård
     27 december, 2015 at 19:02

     Tack! Och detsamma till dig! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.