Alla dessa kuddar…

 

Nyheterna duggar så tätt i nätbutikerna nu att jag har lite svårt att hålla koll och välja ut de godbitar jag vill blogga om. Den här bilden från H&M Home är inte sprillans ny, men oj så jag gillar den ändå. Zebramönstrat är fortfarande helt rätt!

 

 

De svart-beige zebrakuddarna hade vi i soffan i höstas och nu är de beige- och vitmönstrade på väg hit också. Tycker man att naturfärger är lite för tråkiga nu till våren så finns även zebramönstret i lite piggare färger.

 

 

Om jag ska välja en enda inredningspryl att förnya hemmet med så är det nog kuddar. Jag är väldigt svag för dem eftersom de finns i mängder av färger och mönster och dessutom är det relativt billigt att förnya ett rum med nya kuddar. Svårigheten är bara att välja vilken stil man ska satsa på just i vår…

 

H&M Home har mer än väl lyckats pricka in alla rådande trender i sitt kuddsortiment i vår. Problemet för mig är att jag kunde tänka mig alla dessa kuddar här hemma, men det skulle bli en alltför brokig blandning, så jag får nog fundera lite och välja med eftertanke. Som tur är har vi inte samma inredningsstil i alla rum, så några olika typer av kuddar ska väl inte vara helt omöjliga att placera in. Vilken stil gillar du mest?


0 gillar
Grafiskt Inredningsbutiker Kuddar & dynor Modern inredning Nätbutiker Trender

Du Kanske Också Gillar

11 Kommentarer

 • Reply
  Joanna
  1 februari, 2014 at 11:22

  Flera av dessa är på väg hem hit till mig också haha 😀 Fick lite kuddfnatt häromkvällen.

  • Reply
   Anna-Lena
   1 februari, 2014 at 13:53

   Ska bli spännande att se vilka du föll för! 😀

 • Reply
  Sara
  1 februari, 2014 at 17:37

  Jag känner nog att jag fortfarande tycker om det grafiska och färgglada 🙂 Har ännu inte riktigt blivit vän med djurmönstrat. Men det kommer väl 😉

 • Reply
  Vår i vardagsrummet | Anna-Lena bloggar om inredning
  3 mars, 2014 at 00:27

  […] Jag är väldigt förtjust i djurmönstrat både på kläder och inredning så det var ”love at first sight” när jag såg att kuddarna hade kommit i en ljusare nyans till […]

 • Reply
  ida
  1 februari, 2014 at 10:20

  Rosa blir det hos oss till våren. Har lite svårt att få in färg i vårt vardagsrum eftersom väggarna är lite rosa-bruna-beiga (svårt att sätta namn på färgen) med ornamentfondvägg i brunt samt mörkbrunt golv. Men rosa tror jag passar bra in och fräschar samtidigt upp 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   1 februari, 2014 at 13:53

   Jo, samma här – det går inte riktigt att ta in vilken färg som helst i vardagsrummet då vi har tapeter i varmbeige färg.

 • Reply
  Victoria
  1 februari, 2014 at 08:08

  Jag känner liksom du att (nästan) alla dom här kuddarna skulle kunna få flytta in hos mig! Får nog ta en riktig funderare vilken/vilka man borde satsa på 😉

 • Reply
  Linda
  2 februari, 2014 at 17:41

  Så himla jobbigt med alla fina kuddar! 😛
  Förra våren gick jag ju helt crazy på alla gula kuddar. I år har jag dock tänkt att jag ska försöka köra en lite mera harmonisk stil. Grått-ljusblått-vitt-silver och lite svart. Grafiska mönster blir det nog också. Hur det blir med djurmönstrat denna vår har jag ännu inte bestämt! 😉

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.