Köksinspiration

 

Idag tänkte jag visa några snygga köksbilder från Ikea. Deras nya köksserie Metod kom redan förra sommaren och ersatte Faktum-köken.

 

 

Som jag skrivit flera gånger tidigare så skulle nog ett grått kök ligga på plats nr. 1 om jag skulle göra om vårt kök just nu.

 

 

Eller varför inte ett svart kök? Något som de flesta är lite rädda för, men om man kombinerar med ljust golv eller ljusa väggar så blir det garanterat inte för mörkt.

 

 

Vitt är förstås klassiskt och alltid lika vackert. Snyggt att kombinera med svart kran och svarta handtag för en lite tuffare look. Här syns också fläkten “Förtrolla” som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Ovanlig design, eller hur?

 

 

På tal om Ikea – kika in i den här bloggen för att få en första smygtitt på nya IKEA PS 2014-kollektionen som släpps i april. Deras djärvaste kollektion hittills enligt dem själva. Och där fanns verkligen en del originella och ovanliga möbler.

Foton från Ikea.

 

0 gillar
Inredningsbutiker Inspiration Kök Nätbutiker

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Susanna Tamminen
  2 mars, 2014 at 08:07

  Ikeas kök är faktiskt nog fina, tack för inspiration 🙂

 • Reply
  Sara
  3 mars, 2014 at 23:51

  Jag skulle nog också göra om köket först. Egentligen skulle jag nöja mig med att måla om det från gräddvitt/beige till vitt 😀 men man kan ju inte få allt!

 • Reply
  hastohem.se
  1 mars, 2014 at 23:22

  Underbart med trä oavsett färg…

 • Reply
  Eva Domis
  1 mars, 2014 at 14:57

  Det svarta köket stjäl uppmärksamheten ifrån de andra tre för mig dock tror jag det beror mest på inredningen och stilen mer än själva färgen för de andra tvås färger är kanske lite lättare åt ögat och mindre synligt för ögat damm och avtryck. Nog för att man går med trasan lika ofta fast man har vitt men svart blir man less på när man imte kan annat än damma hela tiden 😉 Men på bild är det svarta tufft och stiligt nog!

  • Reply
   Anna-Lena
   1 mars, 2014 at 15:35

   Ja, dammet är alltid ett problem med svart inredning, det har du så rätt i!

 • Reply
  Maria
  28 februari, 2014 at 19:15

  Vi valde svart kök när vi byggde hus för 5 år sedan, var lite spänd på om man skulle gilla det efter ett tag, men turligt nog är jag fortfarande mycket nöjd 🙂 Tror folk är lite onödigt skeptiska mot svart, det är ju ändå ganska tidlöst i jämförelse med tex rött, grönt, blått som är snabbt övergående trender 🙂 Det gråa är supersnyggt!

  • Reply
   Anna-Lena
   28 februari, 2014 at 21:54

   Absolut! Svart är ju lika tidlöst som vitt egentligen. Modigt att ni vågade välja svart!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.