Välkommen hit

 

Jag gissar att en hel del nya läsare hittar hit idag, så därför vill jag säga välkomna till er! Som jag skrev i förra inlägget så har både Vasabladet och Österbottens Tidning övergått till tabloidformat för några dagar sedan. Ändringen till det mindre formatet är den mest synbara vid ett första ögonkast, men det som förhoppningsvis kommer att tilltala läsarna ännu mera är att innehållet i tidningarna har breddats och förnyats. En förnyelse är till exempel att Hemma-sidorna, som tidigare bara funnits i ÖT, numera också finns i Vasabladet. Och en annan nyhet är att jag kommer att skriva en inredningsspalt på våra Hemma-sidor varje söndag framöver, med start idag.

 

 

Så här ser det första Hemma-uppslaget ut. Där kan man bl.a. läsa att Johanna Högväg som ligger bakom Highway Design, har fått en står order från Japan och att bloggaren Caisa K. gör en egen färgkarta tillsammans med Tikkurila. Och där i högerkanten ser ni alltså min första spalt som denna gång fokuserar på den grafiska stilen. Tanken med min spalt är att den ska vara en slags “trendspaning” och att man med hjälp av den ska kunna hålla koll på de senaste snackisarna och inredningstrenderna. Numera är det ju så att de flesta trender föds i bloggvärlden och det är också där som trenderna sedan sprids med vindens hastighet. I min spalt kommer jag att lyfta fram produkter, stilar, människor och företag som är aktuella just nu, så att även den som inte läser tjugo bloggar varje dag ska få en överblick över vad som är på gång i inredningsvärlden. Hoppas ni ska gilla det! Idag kan ni som inte är prenumeranter också läsa e-tidningarna gratis, så klicka er vidare för att läsa Vasabladet och Österbottens Tidning.

 

Ni som inte läst min blogg tidigare vill kanske veta lite om vem jag är? Anna-Lena heter jag, 36 år gammal, gift och mamma till en flicka på snart 7 år och en pojke på 3 år. Jag är utbildad ekonom och har jobbat på Vasabladet i tio år – först som annonsproducent i nio år och sedan ett år tillbaka som marknadsföringskoordinator. Jag är alltså inte journalist eller skribent, det är bara en sak jag gillar att göra vid sidan om jobbet. Jag började blogga om inredning på Vasabladets webbsidor för snart tre år sedan under min andra mammaledighet och bloggandet har gett så mycket mer än jag hade kunnat föreställa mig. Nya vänner, nya kontakter och intressanta möten framför allt. Här i bloggen visar jag en hel del bilder från mitt eget hem också, så om ni är nyfikna på det så kan ni kika under kategorin “Hemma hos oss” under kategorier i högerspalten. Ja, vad mera finns det att berätta….ni får helt enkelt fråga om ni undrar över något! Välkomna hit än en gång!

Och ja, om ni hittade hit till bloggen eftersom ni gillade den grafiska stilen som presenterades i dagens spalt så kan jag rekommendera er att klicka här. Där finns några av mina inlägg som handlar om just den stilen.

0 gillar
Allmänt Grafiskt Min inredningsspalt

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Sara
  17 februari, 2014 at 21:26

  Jag gillade söndagens tidning jättemycket! Ibland kan jag känna att jag bläddrar så fort igenom tidningen och inte riktigt fastnar för något. Men i söndags läste jag den jääättelänge. Verkligen tummen upp för både tidningen och din spalt! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   17 februari, 2014 at 21:41

   Stort tack Sara! Vi har fått mycket positiv respons på söndagstidningen och det är verkligen jätteroligt!

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  16 februari, 2014 at 14:20

  Vilket underbart koncept! 🙂 Och jag måste bara hålla med Eva – du har verkligen lyckats skapa en så hemtrevlig och mysig känsla här på din blogg. Jag är bombsäker på att VBL-spalten kommer genomsyras av samma härliga stämning. 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   16 februari, 2014 at 14:48

   Oj, tusen tack för din kommentar!!! You just made my day! 🙂

 • Reply
  Eva Domis
  16 februari, 2014 at 10:21

  Ha en skön söndag och på samma gång gratulera till bästa bloggen i svenskfinland enligt mig! Ledig stil och alltid läsvärd med en positiv känsla som behövs när man vill mysa lite i bloggarens sällskap utan att för den skull kännas slätstruken utan med innehåll och kunnighet i ämnet som diskuteras. Tycker om dig som person med och trivs med ditt sällskap både här och där i det andra mediet och är glad att jag hittade dig här på vbl! Kram☆

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.