6 in 1

Den här bilden har jag sett i många inredningstidningar den senaste tiden och varje gång jag ser den stannar jag upp lite och studerar den. Mer rätt än så här kan inte en inredningsbild bli just nu – mars 2014. Jag tycker det är ganska fascinerande att man lyckats få med hela sex trender på en ganska sparsmakad och enkel bild. Vilka trender talar jag då om?

 

 

Trend 1: Den ljusa puderrosa nyansen på väggen.
Trend 2: Mässingdetaljerna på lampan och ljusstaken.
Trend 3: Enkel och naken glödlampa utan skärm.
Trend 4: Vit porslinsananas
Trend 5: En hög med coffee table books – riktigt, riktigt hett just nu!
Trend 6: Ett enkelt sidobord med hjul, perfekt att arrangera dylika stilleben på.

 

 

Företaget bakom bilen är LampGustaf – det är alltså lampan vi ska lockas att köpa på basen av denna bild. Jag gillar verkligen enkelheten i bilden, men så är ju puderrosa en av mina absoluta favoritfärger också. Inte bara i år, utan den färgen har varit en favorit för mig de senaste 4-5 åren. Och jag tröttnar inte i första taget, nyansen är så behaglig och mjuk. Om jag hade fått önska något mer av bilden så hade kanske en tavla bakom ananasen varit den sak jag hade lagt till för att fylla ut lite. Gärna en grafisk, svartvit lite abstrakt skapelse.

 

0 gillar
Böcker & tidningar Detaljer Inspiration Lampor & ljus Modern inredning Trender

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Eva Domis
  9 mars, 2014 at 09:37

  Visst är bilden och arrangemanget fint komponerat men kanske inte så personligt i ett hem, men jag förstår att den inte ju är tagen ur ett sådant sammanhang. Att ha en sak ovanpå böcker,kappsäckar o dyl ser fint ut men just böcker får jag bara känslan av att man vill läsa dem och då ska prydnaden flyttas på jämt och det stör mig lite;) Kappsäck lite samma fast där förvarar man säkert saker,om alls,som man ej vill använda ofta.Kistbord lite lika med för att man ska lyfta bort innan man kan ta något innuti fast jag älskar stilen med dessa två nog för bildskönheten dessa två ger! Så mitt öppna passar mig så kan jag ta min Lantliv eller jotex katalog lätt och drömma mig bort en stund.Bordet är annars stiligt med en annan färg skulle jag gilla det och trendananasen får nog stanna där den är:) Äter hellre en riktig! Stakarna böt jag själv ut till en lykta för de gillar jag mer än stakar då värmeljus är så behändiga.

 • Reply
  Nytt hos Indiska | Anna-Lena bloggar om inredning
  17 september, 2014 at 23:35

  […] Ananasen var en helt pryl redan i fjol och på bilden här ovanför ser ni Indiskas version av den. Personligen tror jag att jag säger ”pass” på den trenden, man kan ju inte anamma allt som dyker upp även om det kan vara svårt att hejda sig ibland. […]

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.