Klassiskt modernt

Den här bilden från svenska möbelföretaget Mio är verkligen såå snygg! Fast jag egentligen inte alls gillar blått i inredningen!

 

Men jag gillar den somriga känslan som vitt, beige och blått förmedlar. Och jag gillar att det känns både klassiskt och modernt på samma gång. Runda vasen på bordet är förresten väldigt omdebatterad i bloggkretsar eftersom den liknar Dagg-vasen från Svenskt tenn, men kostar en bråkdel av originalet.

 

0 gillar
Inspiration Möbler Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Eva Domis
  26 mars, 2014 at 06:47

  Fint och elegant är det inrett, vitrinen är underbar och sittgrupperna i ordnad form ger att de som bor vill ha en harmonisk ombonad känsla! Soffan ser bekväm ut men färgen är den jag har klätt över med gråa överdrag hemma hos mig! Vasen ja kanske bra med en i budget för alla har nog inte råd med svenskt tenns dagg, inte jag åtminstone, och jag gillar en urdiskad kanske gurkglasburk som dottern gett mig rill gåva till morsdag lika bra om inte bättre; ) Den hade påmålade blå ränder innan men de har lossnat i disken.
  Ha en bra dag Anna-Lena ☆

  • Reply
   Anna-Lena
   26 mars, 2014 at 08:16

   Egna, personliga varianter är de allra bästa tycker jag också! Ha en bra dag du med!

 • Reply
  Nadia
  28 mars, 2014 at 15:06

  Fin den soffan trots färgen 🙂 Om jag hade den skulle det nog bo många kuddor i varm färg i den. Och en tjock varm filt 🙂

 • Reply
  Ann-Christine
  30 mars, 2014 at 20:19

  Jaaaa! Den bilden fastnade jag också för! Helt underbar 🙂
  Fast inte jag heller gillar blått… men fastnade för soffan, taklampan, runda bordet, träfärgade skåpet som ger värme och förstås blomstervasen.

  • Reply
   Anna-Lena
   30 mars, 2014 at 22:49

   Ja, helheten gör att det blir så snyggt och harmoniskt!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.