Ljusboxar

En uppstickare på designmarknaden är de här coola ljusboxarna skapade av svenska Daniela Upmark.

 

 

 

Daniela kom på idén under en resa till New York 2011 och två år senare startade hon sitt företag BxxLght i Stockholm. Ljusboxarna är tillverkade av plexiglas med inbyggda ledlampor, precis som de amerikanska reklamskyltarna. Boxarna kan endera placeras stående på golvet, i en hylla eller hängas upp på väggen.

 

 

 

Boxarna kan även fås med egen, personlig text med max 8 bokstäver per rad. Blir det här kanske årets must-have-lampa? Foton: BxxLght och Artilleriet.  

 

0 gillar
Designers Lampor & ljus

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  alegni
  4 mars, 2014 at 08:54

  Mycket möjligt! Skulle själv gärna ha en – men med egen text.

 • Reply
  Malin
  4 mars, 2014 at 20:29

  Snygga!

 • Reply
  alegni
  4 mars, 2014 at 13:21

  Åh, då blev det genast mycket intressantare. Ska nog klicka in mig där nu…

  • Reply
   alegni
   4 mars, 2014 at 13:23

   Hoppsan, de kostade nog en del de där. Passar nog inte mig som är så ombytlig av mig. Men en kul idé, helt klart!

 • Reply
  Eva Domis
  4 mars, 2014 at 17:14

  Lite liknar en vägglampa jag hade i tanke innan jag köpte min i industristil i hallen från hobbyhall, där hade de med om jag minns rätt HOME och LOVE som lystes upp men jag tog dem inte då jag verkligen också ville ha det som lampor också är till för nämligen att få ljus och hitta i virrvarret mitt av mössor och handskar;)
  Den med BONJOUR på gillar jag och färgen på de andra får mig att tänka på mina tavlor från hobbyhall du gillat via Instagram;)
  Fint inlägg Anna-lena <3

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.