Nytt från Highway Design

 

Jag älskar alla former av illustrationer – lekfulla, allvarliga, färgglad och svartvita. Jag är på jakt efter några nya tavlor till vårt vardagsrum och därför har jag kikat runt i många olika webshopar för att hitta några passande motiv. Nu hade jag kanske inte riktigt tänkt mig så här färgglatt hos oss, men jag måste ändå visa Johanna Högvägs sprillans nya posters som jag hittade på hennes webbsida Highway Design. Perfekta för barnrummet, eller vilket annat rum som helst om man har mera färgglad stil än vad jag har.

 

 

Jag frågade Johanna vad som är kännetecknande för hennes nya motiv:
– Mina nya prints är kanske ännu mer lekfulla än mina tidigare tryck. Jag har vågat ta ut svängarna lite mer. Tidigare har mina tryck inspirerats av cirkusvärlden – men nu går jag lite mer mot sagovärlden. Bland motiven finns kaxiga pirater, kärlekskranka sjömän och slott.

 

 

– Tanken är att både liten och stor skall hitta något de gillar bland mina kollektioner och jag mixar färgsprakande tryck med lite mer avskalade svartvita. Jag vill uppmuntra alla till en lite mer lekfull vardag – man behöver inte alltid vara så seriös, säger Johanna.

 

0 gillar
Illustratörer Konst Nätbutiker

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Eva Domis
  12 mars, 2014 at 19:38

  Kula tavlor till barnrum dessa! Lite annorlunda mot allt cars och angry birds som ju finns överallt! Min son har en inramad pusseltavla med hundar på och massa egna alster från fsk.
  Väntar just nu på en laddning från biltema av alla ställen, en arbetslampa som ska förstärka industri känslan i sovrummet upphängd på väggen brevid min sida av sängen och den är med glas och metallkorg runt och så till köket nya brickor att använda i plast med citroner på som dekor och där kommer lite i gult som färgklick! Du får se sen;-)

  • Reply
   Anna-Lena
   12 mars, 2014 at 20:48

   Det låter fint, ska bli kul att se! 🙂 Biltema har en del fint faktiskt!

 • Reply
  Nadia
  13 mars, 2014 at 16:00

  Fin design verkligen! Önskar mej ett till barnrum (inte kanske ett till barn dock) att inreda nu 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.