Origami-inspirerat

 

I söndagens Vasabladet och ÖT har vi ett, i mitt tycke, riktigt intressant Hemma-uppslag. Där finns bl.a. en intervju med företagaren Pernilla Sundell som berättar vad som är på gång på Blossom just nu. Det stora reportaget handlar om duktiga Camilla Klemets som bloggar på CaisaK – vald till årets snyggaste blogg på Gloria Blog Awards för ett tag sedan.

 

 

Min Välkommen hem-spalt handlar om origami-inspirerade inredningsprylar som är väldigt inne just nu. Även jag har fallit för trenden och på mitt soffbord står just nu den här vackra, veckade vasen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaser, blomkrukor och lampor med veckade former hittar man i många av de stora kedjornas kollektioner just nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En av mina favoriter är  lamporna som tillverkas av Studio Snowpuppe. Helt fantastiska papperslampor i fina kulörer som känns moderna och annorlunda, men smälter väldigt bra in i vilket hus som helst.

 

 

Lamporna tillverkas för hand i Nederländerna och finns i flera modeller, storlekar och färger. Allra mest gillar jag de ombrefärgade lamporna där färgen tonas ut och övergår till vitt. Otroligt vilka konstverk man kan vika av ett enda papper.

 

 

Du som inte får tidningen i brevlådan kan köpa ett digitalt lösnummer här om du vill läsa hela Hemma-sidan (kostar 1,50 euro).

0 gillar
Bloggar Hemma hos oss Inspiration Intervjuer Lampor & ljus Min inredningsspalt Nätbutiker Trender Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Reply
  ann-sofie
  17 mars, 2014 at 16:49

  Så himla fint, storgillade verkligen söndagens fokus 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   17 mars, 2014 at 18:00

   Tack! Verkligen jätteroligt att höra! 🙂

 • Reply
  Beachinterior
  21 mars, 2014 at 03:17

  Hej,

  Jag gillar den Zebrafärgade kudden i beige du har, vilket märke var det?:)

  Mvh Sara

  • Reply
   Anna-Lena
   21 mars, 2014 at 07:55

   Hej, kudden är från H&M Home.

 • Reply
  En Vacker Vardag
  16 mars, 2014 at 10:56

  Jag tycker också att fokuset var bra i tidningen idag. Tackar för det! Som läsare av en lokaltidning förväntar jag mig att man i första hand lyfter fram lokala förmågor och företag. På så sätt stöder man verksamheten och sysselsättningen i regionen och nischar sig från större tidningar. Vi har mycket företagsamhet och kreativitet i regionen och det skall vi vara stolta över. Så lokalt fokus i en lokal tidning känns helt rätt. Bra jobbat!

  • Reply
   Anna-Lena
   16 mars, 2014 at 11:22

   Tack för det fina omdömet! Vi försöker så långt det går att tänka lokalt, men i min spalt som är väldigt trendbetonad är det inte alla gånger det lättaste att hitta en lokal anknytning. Så där kan det bli en del "spaning" på vad som är inne i övriga Norden.

 • Reply
  Eva Domis
  16 mars, 2014 at 10:23

  Din veckade vas är fin! Bättre än en prydnadsananas som man skulle tröttna snabbare på t ex! Ha en skön och angenäm söndag kära Anna-Lena!

  • Reply
   Anna-Lena
   16 mars, 2014 at 10:29

   Detsamma till dig Eva!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.