Pastellig påsk

 

Den gemensamma nämnaren för alla påskrelaterade pressbilder som skickats ut den senaste veckan är pastellfärger. Påsken ska tydligen vara ljusrosa, ljusgrön och turkos i år. Och ja, det går faktiskt helt i linje med min egen smak just nu och jag plockade till och med fram mintgröna och rosa fjädrar häromdagen. Så snyggt!

 

Foto: Ragnar Ómarsson

 

Bilder: Hemtex, Ikea, Ferm Living.

0 gillar
Butiker Detaljer Dukningar Glas & porslin Kök Påsk

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Seralias Stuga
  15 april, 2014 at 22:28

  Hejsan Hoppsan!
  Läser alla dina inlägg, som alltid, men har inte gett mig inte tid att skriva några rader. Galet brått på alla fronter. Min påsk, eller de lilla Lillebror och jag plockade fram, är svart och vitt…som vanligt 🙂 Men i ärlighetens namn har jag sedan förra våren, då jag sydde en klänning till Storasyster i mintgrönt linne, funderat på om jag skulle 'stå ut' med lite mint hemma hos oss 🙂 Återstår att se hur det går?!

  Glad Påsk på Dig!

 • Reply
  glada linjen
  17 april, 2014 at 11:42

  Hej jättefin blogg som du har! Nu finns det både en Blog Hop och en giveaway på min blogg om du skulle vilja delta! http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/blog-hop-blowout.html

 • Reply
  Ann-Christine
  16 april, 2014 at 21:11

  Franska pastiller passar fint då 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.