Sommarinspiration

 

Idag tänkte jag visa några snygga sommarbilder från Ikea. Medan ni njuter av färgexplosionen i bilderna ska jag fortsätta att kurera min förkylning och hoppas att sommarvärmen hittar hit igen mycket snart.

 

Foto: Ragnar Ómarsson

 

Blåvitt är de klassiska sommarfärgerna som återkommer år efter år – gärna småblommigt och sött. På nästa bild är det lite mera modernt stuk även om färgskalan är densamma. Här har man doppat papperslampan Regolit i olika nyanser av blått. Snyggt och effektfullt! Ett enkelt DIY-projekt till nästa fest kanske?

 

 

Blått och vitt i alla ära, men jag föredrar nog lite piggare färgnyanser som rosa, turkos och grönt. Ännu en kreativ takdekoration med olikfärgade paraplyer upphängda ovanför bordet.

 

 

Med det vita nätet Solig skapar man enkelt en avskild liten myshörna utomhus – garanterat myggfritt. Plåtskåpet Fabrikör i gammal “medicinskåpsstil” har jag bloggat om tidigare, men jag tycker den 50-talsinspirerade stylingen är så snygg att de här bilderna förtjänar att visas.

 

Bilder från Ikea och Livet hemma.

0 gillar
Butiker DIY Dukningar Glas & porslin Inredningsbutiker Inspiration Kök Mat & bak Nätbutiker Terrass

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Reply
    alegningela
    28 maj, 2014 at 09:36

    Ojoj, så mycket fint. Det där blåvita porslinet skulle passa så bra hos oss på villan!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.