Trendenser + Ellos

 Min favoritbloggare i samarbete med en av mina favoritbutiker – det kan bara inte bli fel, eller hur? Frida Ramstedt som driver den populära Trendenser-bloggen har än en gång gjort ett stylingjobb åt Ellos och resultatet är ett gäng vackra, inspirerande bilder.

 

   

 

Den här gången är det produkter ur Ellos baskollektion som Frida jobbat med. Naturnära och dämpade färger – precis sånt som jag gillar. En del av produkterna kan nästan se lite tråkiga ut på vanliga produktbilder, men med rätt styling får textilierna ett stort lyft och man ser hur vackra de faktiskt är.

 

     

 

I baskollektionen finns produkter för sovrummet, badrummet och matsalen. Allt från påslakan och sängöverkast till handdukar, mattor och bordsdukar i linne och bomull. Jag har letat efter ett nytt sängöverkast ganska länge och mina blickar drogs genast till det beige överkastet på bilden nere till vänster. Lagom diskret men ändå med en fin struktur i tyget. Jag får lite “lyxig hotellrums-känsla” när jag ser bilderna, speciellt sovrumsstylingen med fluffiga kuddar i olika nyanser.

 

 

 

Här kan du se några bilder från Fridas förra Ellos-styling som jag bloggade om för ett år sedan.

Samtliga bilder lånade med lov från Trendenser.

0 gillar
Badrum Bloggar Dukningar Inredningsbutiker Kuddar & dynor Nätbutiker Sängar Sovrum Trendenser

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Johanna Koo
    21 maj, 2014 at 09:41

    Oh, den där svarta lampan måste jag skaffa till sovrummet 🙂 Skulle sitta så fint här nu! Jag gillar också Trendenser <3

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.