Ikatmönstrat på bordet

 

Samtidigt som sommarrean drar igång fylls butikerna med nya, fräscha produkter och mina blickar dras oftast till de nyinkomna varorna istället för de billiga reafynden. Och så slutar det som det oftast brukar när jag är på rea – jag köper endast normalprissatta varor och lämnar reafynden i butiken. Den här duken från Indiska är ett sådant exempel. Jag kunde bara inte låta bli den trots att den inte är någon sommarduk.

 

 

Jag föll som en fura för det Ikat-mönstrade tyget som är en av årets stora trender. Ni minns kanske att jag skrev om Ikat tidigare i våras och nu har det verkligen varit en explosion av Ikat-mönster i sommar, kanske främst på kläder. För mig är det ett mönster som jag hellre har framme på hösten och vintern och därför får den här duken åka raka vägen in i skåpet i väntan på hösten. Perfekt färgmatchning med min loppisfyndade flaska, eller hur?

 

 

Jag måste ge en eloge till Indiska som är ett av få företag som tillverkar löpare längre än 150 cm. Standardmåtten på 120 och 140 cm funkar överhuvudtaget inte på vårt bord som är 215 cm långt (250 cm med extra skiva). Indiska har en del löpare som är 180 cm och t.o.m. 200 cm långa. Tackar för det!

 

0 gillar
Detaljer Glas & porslin Hemma hos oss Inredningsbutiker Loppis Matsal

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  alegningela
  28 juni, 2014 at 20:15

  Fatta att jag inte kom hem med en sån i dag när jag besökte Indiska. I stället kom jag hem med tre nya kuddar… men dem behövde jag verkligen. Jag har under en längre tid lidit brist på kuddar…

  • Reply
   Anna-Lena
   28 juni, 2014 at 20:55

   Kan det verkligen vara sant? Brist på kuddar? Hur kunde det ske? 😉
   Nu är jag grymt nyfiken på hurdana kuddar det blev denna gång! 🙂

 • Reply
  Nadia
  26 juni, 2014 at 23:14

  Den va ett fynd trots att den inte va på rea! Supersnygg! Känner igen det där att man inte hittar nåt på reorna. Fast i veckan har jag faktiskt köpt mycket på rea som jag faktiskt ville ha och som jag inte bara köpte för att det va på rea 🙂

  Försöker hålla mej borta från stan… :/

  • Reply
   Anna-Lena
   26 juni, 2014 at 23:24

   Det löns att ha en plan när man beger sig ut på rea, annars drar man hem en massa onödigt 🙂

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  27 juni, 2014 at 00:21

  Jag läste först rubriken som "Ikatmonstret på bordet" och kunde för mitt liv inte se något monster på bilden. Sedan var jag tvungen att läsa lite noggrannare. Fniss, nu är det bestämt dags att gå och lägga sig. 😉 Men en snygg duk var det!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.