Sköna höstfärger från H&M

 

Den här tiden på året vill inredningsbutikerna gärna att vi ska börja fundera på den kommande säsongen, fast vi är mitt uppe i sommaren ännu. Och jo, jag dras automatiskt till bilder med murriga, dova höstfärger – det är verkligen min färgskala. Även om jag på sommaren föredrar klara färger som rosa och turkos, så är nog beige, brunt och svart de färger jag gillar allra mest.

 

 

I H&M:s höstsortiment hittade jag en hel del härliga saker som skulle sitta fint hemma hos oss. Till min stora glädje hänger fortfarande koppar med som den stora trendmetallen i höst. Den varma kopparfärgen passar bra in i vårt hem och framförallt på hösten och vintern bidrar den till en ombonad och mysig känsla.

 

 

Fotoramen och asken i koppar och glas tog tyvärr slut i webshopen redan efter några dagar, men H&M brukar vara ganska snabba med att fylla på lagret, så jag hoppas de dyker upp där igen snart. Gissar att de kommer att bli riktiga trendprylar som kommer att synas på många bloggar i höst.

 

 

 

Ett nytt sängtäcke har jag sökt efter det senaste halvåret och nu tror jag kanske jag hittat vad jag söker. Jag klickade hem det beige sammetstäcket idag, så jag hoppas det är lika snyggt i verkligheten som på bild.

 

 

0 gillar
Detaljer Glas & porslin Inredningsbutiker Inspiration Kuddar & dynor Nätbutiker Prylar Trender

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Eva Domis
    29 juni, 2014 at 10:16

    Får säga att det är skönt med allt det beige och gråa samt bruna som finns synligt hemmavid ja det svarta med till det vita och att det minimala i rosa som jag har på de vita kuddfodralen ger just och just lite extra sommarkänsla! Ja uggle muggarna ger ju färg i vitrinskåpet så små klickar orkar jag med dock dessa höstfärger du visar upp får en att längta till mörkare tider med värmeljus och mysbelysning för som sommaren hittills varit så kall blir det lite antiklimax med allt ljust och somrigt inomhus men den ljusa tiden ger nog till livs att man får vänta med mysljus än! Fin mysig artikel Anna – Lena 🙂
    Dock ska tilläggas så är ju sommaren min favorit nummer ett men hösten har segat upp rejält tack vare min nuvarande inredning 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.