Sommartallrikar

 

Då har vi kommit fram till del två i serien om turkosa prylar. Det var kärlek vid första ögonkast när jag fick syn på de här tallrikarna häromdagen. Jag brukar alltid bunkra upp med åtta eller tolv tallrikar när jag hittar något jag gillar, men den här gången sansade jag mig och köpte bara fyra stycken plus en skål. Vi har bara vita, beige och grå väldigt diskreta tallrikar från förr, så det här blev ett perfekt tillskott i tallrikshyllan.

 

Eftersom jag vet att ni säkert vill veta var jag hittade tallrikarna så kan jag berätta att jag köpte dem på Halpa-Halli för det blygsamma priset 2,50 euro per tallrik.

 

0 gillar
Dukningar Glas & porslin Hemma hos oss Kök Mat & bak Matsal Tips

Du Kanske Också Gillar

13 Kommentarer

 • Reply
  Sandra i sagarden
  17 juni, 2014 at 05:12

  På tal om skålar och billiga sådana, så har Martinex (heter det så?) en skålmodell som är nästan på pricken likt teema!! Jag har länge suktat efter modellen på teemas skålar för att de är perfekta till glass och yoghurt, men med tanke på priset skulle vi få vänta några år innan vi kunde bjuda kaffegästerna på glass också. Så när jag hittade de här från martinex (finns på ex Hong kong och minimani) kunde jag ju faktiskt köpa nästan ett dussin på en gång utan att bli fattigare än förr!

  • Reply
   Anna-Lena
   17 juni, 2014 at 10:41

   Ja, Martinex har verkligen superfina och prisvärda produkter!

 • Reply
  Nina
  15 juni, 2014 at 22:54

  Jättefina! Härlig färg!
  Halpa-Halli har mycket fint 🙂

 • Reply
  Christina
  15 juni, 2014 at 21:05

  Oj, ja du hittar det mesta och till rätt överkomliga priser på Halpa-Halli. 🙂

 • Reply
  Ann-Christine
  18 juni, 2014 at 09:49

  Jaaaa!! Dom där är jag också riktigt sugen på, fast jag inte brukar ha turkost!
  Såg du även serien i turkost som påminner om Indiskas produkter? Förstår du mitt dilemma att hela tiden plocka fram nya fina produkter?? 😉
  Angående skålarna i kommentaren ovan, så skulle jag nog ändå satsa några euro till på Teema som har betydligt bättre kvalitet…
  Ha det bra!

  • Reply
   Anna-Lena
   18 juni, 2014 at 10:30

   Jo, jag såg också den andra serien i turkost, jättefin!
   Ha, ha kan tänka mig att du vill släpa hem det ena och det andra från jobbet! 🙂

 • Reply
  fru Tallund
  19 juni, 2014 at 21:36

  Turkos är min absoluta favoritfärg och när jag såg hur billigt du fyndat ville jag också ha. 🙂 Det fanns bara två kvar så jag tyckte det var lite onödigt men som kom jag på att vi inte har så många fat att lägga upp kakor och bullar på. Köpte och packade in dem i skyddspapper men väl hemma hade det gått flisor i båda två. Lite snopet, men det syns ju bara när faten är tomma… 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   19 juni, 2014 at 22:15

   Oj nej, så synd! Jag satte bara mina tallrikar direkt i plastpåsen och de var hela när jag kom hem, så jag hade tur!

 • Reply
  En Vacker Vardag
  15 juni, 2014 at 14:00

  Fina tallrikar och priset var ju helt okej 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   15 juni, 2014 at 14:33

   Jo, priset kan man verkligen inte klaga på. Får bara hoppas att kvaliteten inte är helt usel då.

 • Reply
  alegningela
  15 juni, 2014 at 13:07

  Vilket superfynd!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.