String-vinnare

Vinnarna i String-tävlingen har presenterats i Vasabladet och Österbottens Tidning, men jag skriver ut vinnarnas namn här också ifall någon missat det. Grattis Jenny Norrlin och Birgitta Wester som vann varsin persiennkorg från Ann Nygård. Och ett stort tack till alla läsare som skickat in bilder via mail och Instagram!

 

 

Håll utkik i fredagens tidningar, där kommer ett reportage om String-hyllan och där visar vi även upp några av de läsarbilder som kom in till tävlingen. Och i min Välkommen hem-kolumn får vi fina stylingtips från en av Sveriges största bloggare – missa inte det!

0 gillar
Min inredningsspalt Tävling

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.