Gamla registreringsskyltar

 

När jag går på loppis brukar jag alltid spana lite extra efter några olika saker. En av dessa saker är gamla registreringsskyltar. Helst enkla skyltar endast i svart och vitt. Och allra helst skyltar med svart botten och vit text. Men aldrig har jag lyckats hitta någon skylt. Idag kom mina föräldrar på besök och gissa vad min pappa hade med sig!?

 

 

Två stycken gamla registreringsskyltar med vit text på svart botten! Och det bästa av allt är att skyltarna suttit på pappas gamla Java-motorcykel som han hade på 60-talet. Betydligt roligare med sådana skyltar som har en “historia” än med loppisfyndade skyltar. Tack pappa! Nu måste jag bara bestämma mig för var jag ska placera de fina skyltarna.

 

0 gillar
Detaljer Industriellt Loppis Prylar Tavlor Väggdekor

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Miisu
  25 juli, 2014 at 07:53

  Precis som med tavlan du gjorde själv! 🙂 Personligt.
  Så är det, gamla sakers värde är till 1/2 affektionsvärde, så är det också för mig.

 • Reply
  Seralias Stuga
  25 juli, 2014 at 12:22

  'Tunnearvo on se rakkain ja arvokkain' – så brukar min finska släkting säga!
  Fortsätt njut av sommaren!

  • Reply
   Anna-Lena
   25 juli, 2014 at 12:36

   Så sant! Detsamma till dig!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.