Ikea-katalog och Ikea-fans

 

De senaste dagarna har Ikea varit aktuella på fler än ett sätt. Vi börjar med de goda nyheterna – nämligen en tjuvtitt på den nya Ikea-katalogen som ges ut i USA imorgon och i Norden lite senare i sommar. Det har varit stor hype kring katalogen i år, kanske större än vanligt, tack vare att Ikea hoppat på trenden med podcasts. I år kan man nämligen lyssna på en podcast baserad på katalogen där kända personer pratar inredning. Några avsnitt av Ikea Podologens finns redan ute och fler lanseras under de kommande veckorna. Katalogen då? Ja, här kommer några av de bilder som redan florerat på nätet.

 

 

Sen vidare till den nyhet som gett upphov till en hel del dålig publicitet för Ikeas del. Ni känner kanske till sidorna Ikea-hackers och Ikea-fans? Sidor som har funnit i många år och som i princip har marknadsfört Ikeas produkter helt gratis. Ikea har förstås varit medvetna om dessa sidor och stöttat grundarna i deras arbete, men nu verkar de ha ändrat inställning och kräver att få sköta webbsidorna själva i fortsättningen. Läs hela storyn om Ikea-fans-sidan här. Samma sak var på tapeten gällande Ikea-hackers-sidan förra månaden. Det har upprört en hel del känslor och reaktionerna har varit minst sagt negativa.

Foton: Vardagsrum och Ikea Fans Sverige


0 gillar
Allmänt Badrum Barnrum Inredningsbutiker Inspiration Möbler Nätbutiker Sovrum Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Reply
    Seralias Stuga
    16 juli, 2014 at 23:46

    Jahapp, och översta bilden var som tagen på vår kommande toalett/badrum! Just så har jag planerat att det skulle se ut. Då får vi ta en runda till Ikea i höst då 😉

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.