Nappula

 

 

Den sexarmade Nappula-ljusstaken designad av Matti Klenell är en kommande höstnyhet hos Iittala. Ljusstaken är tillverkad av vitt pulverlackerat stål och kan användas både med långa ljus och med värmeljus.

 

 

Nappula-kandelabern är en vidareutveckling av de mindre Nappula-ljusstakarna som lanserades år 2012. Originalljusstakarna är endast avsedda för ett ljus och dessa kommer att lanseras i ny gul färg till hösten. De små Nappula-ljusstakarna syns flitigt i bloggvärlden, så kanske den stora ljusstaken också blir en hit?

 

0 gillar
Designers Lampor & ljus Modern inredning Prylar

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  alegningela
  2 juli, 2014 at 10:53

  Gillar! Hoppas jag inte får för mig att jag måste ha dem.

  • Reply
   Anna-Lena
   2 juli, 2014 at 11:07

   Ha, ha, ja vi får hoppas att ha-begäret inte slår till! 🙂

 • Reply
  Eva Domis
  2 juli, 2014 at 16:28

  De är stiliga och på bilden där de är tända ser det riktigt fint och mysigt ut! Men dock tror jag att jag nog avstår p g a att jag inte saknar ljusstakar och så kostar dessa säkert en större slant. Men hemma hos Jannice skulle de passa som ett smäck och hon verkar gilla Iittalas produkter inte sant?!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.