10 år

 

Vårt sovrum är det enda rummet i vårt hus som aldrig synts här under de tre år jag bloggat. Så idag blir det premiär, men bara en liten tjuvkik på sidobordet med vårt bröllopsfoto. Idag 7.8 är det nämligen 10 år sedan vi gifte oss! På den tiden var jag blond och långhårig som ni ser på fotot.

 

0 gillar
Blommor Detaljer Hemma hos oss Högtider Konst Sovrum Tavlor

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Eva Domis
  8 augusti, 2014 at 22:40

  Grattis till 10 år tillsammans som gifta! Ser lite ovant ut med det blonda håret men ni var så fina när ni gifte er! Du är så snygg som brunett och kanske det är din riktiga hårfärg eller åtminstone passar du i den ifall den du nu har är tonad! Glad över att vi är vänner på Instagram och jag gillar ditt hem mycket och du har en fin familj! Kram och trevlig helg, Eva:)

  • Reply
   Anna-Lena
   8 augusti, 2014 at 22:57

   Tack så mycket Eva! Min riktiga hårfärg har jag inte haft på många år, så jag vet inte exakt hur den ser ut idag, men lite mot det asfaltsgrå hållet av utväxten att döma 🙂
   Trevlig helg till dig och din familj också!

 • Reply
  Kalle Stridh.
  21 augusti, 2015 at 18:57

  Äntligen tar någon upp detta
  problem.Vi har seglat i den Åländska ock Finska skärgården i 40 år och tursamt inte hittat några plastkassar. Men har sett fåglar som fått plast ringar runt näbben och svultit igäl. .Vad är det för fel med pappas, eller en medhavd kasse?

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.